Άπειρες οι εκδοχές της μυρωδάτης, καταπραϋντικής σούπας που κάθε χρόνο ανυπομονούμε να φάμε το βράδυ της Ανάστασης. Παραδοσιακή, κλασική, με συκωταριά ή χωρίς, με τραχανά, με μαρούλια ή με σπαράγγια αλλά και χορτοφαγική, vegan ακόμα και με κοτόπουλο ή μοσχάρι –για όλους υπάρχει μια ταιριαστή μαγειρίτσα. Απαραίτητο πιάτο για το βράδυ που λήγει η νηστεία της Σαρακοστής ή του Μεγαλοβδόμαδου, «στολισμένο» με πλήθος μυριστικών της άνοιξης, προετοιμάζει ομαλά τον οργανισμό μας να δεχθεί τον οβελία και τους λαχταριστούς κρεομεζέδες της επόμενης ημέρας, της Κυριακής του Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠάσχα στην Κρήτη, εκεί που η πρώτη ύλη αποθεώνεται (29 συνταγές)Πάσχα στην Κρήτη, εκεί που η πρώτη ύλη αποθεώνεται (29 συνταγές)

Δείτε εδώ 22 συνταγές για μαγειρίτσα:

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών