ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πετάξαμε χαρταετό!

Για άλλη μια φορά βιαστήκαμε να πετάξουμε χαρταετό και να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα, προσκεκλημένοι του Μακεδονικού χαλβά.

17.02.2017| Updated: 25.06.2021
Πετάξαμε χαρταετό!

Για άλλη μια φορά βιαστήκαμε να πετάξουμε χαρταετό και να γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα, προσκεκλημένοι του Μακεδονικού χαλβά.

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα μεταμορφώθηκε! Χαρταετοί στους τοίχους, ξύλινοι πάγκοι με καρώ τραπεζομάντηλα και λουλούδια στα βάζα έδιναν την εντύπωση της εξοχής. Ο Νικόλαος Κατσάνης, ο αγαπημένος βορειοελλαδίτης σεφ φρόντισε για άλλη μια φορά να γεμίσει τα τραπέζια μας με απολαυστικά πιάτα με βάση τα προϊόντα σουσαμιού και τον μακεδονικό χαλβά: Ντιπ ταχινιού, αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα με σησαμέλαιο, ψευτοκεφτέδες, φάβα με ταχίνι, γιουβετσάκι με χταπόδι και γλυκά επιδόρπια μπαλίτσες με μακεδονικό χαλβά, σοκολάτα και μέλι κ.α


Ο διατροφολόγος Γ. Χρύσου, Κ. Μακρίδου, Communication Manager και ο Σεφ Ν. Κατσάνης


Η γκαλερί Ζουμπουλάκη μεταμορφώθηκε

Συνδυάσαμε βέβαια το τερπνόν μετά του ωφελίμου και γνωρίσαμε όλα τα οφέλη του μακεδονικού χαλβά, ως προϊόν σουσαμιού, από τον διατροφολόγο Γιάννη Χρύσου αλλά και … μάθαμε να κατασκευάζουμε χαρταετό, βήμα – βήμα. Το σημαντικότερο όμως είναι η γνωριμία με το καινούργιο site του Μακεδονικού Χαλβά: www.petaxartaeto.gr. που μας καλεί όλους να βοηθήσουμε τον χαρταετό του Μακεδονικού Χαλβά να πετάξει ψηλά ώστε να καλύψει όλα τα έξοδα σίτισης των παιδιών του ιδρύματος «Η Θεοτόκος», μέλους της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών