Καφέ Μουσείου Ακρόπολης

01/02
{
Κείμενο APPETIT-ΙΚΕΣ
}

Και μετά τις Καρυάτιδες ελληνικές νοστιμιές, καμωμένες με μεράκι, φαντασία και ντόπιες πρώτες ύλες.

Η θέση Στο δεύτερο όροφο του νέου Μουσείου Ακρόπολης, με την καλύτερη θέα στην Αθήνα.

 

Η ατμόσφαιρα Τον τόνο δίνουν οι τουρίστες που συζητούν ζωηρά τις εντυπώσεις τους από την πόλη και τα εκθέματα του Μουσείου. Ο χώρος είναι διακοσμημένος απλά, αλλά με κομψότητα, ενώ η τζαμαρία απ’ άκρη σ’ άκρη της σάλας «φτιάχνει» μια απαράμιλλη ζωντανή τοιχογραφία. Εκτός από τους επισκέπτες του Μουσείου, το εστιατόριο επιλέγουν πολλοί επιχειρηματίες για τα ραντεβού τους.

 

Το φαγητό «Σφιχτό» μενού με λίγες επιλογές, αλλά που ικανοποιούν όλα τα γούστα. Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η Σαντορινιά φάβα (έρχεται σε πλούσια μερίδα, συνοδεία καπαρόφυλλων) και βέβαια το αυγοτάραχο Αιτωλικού. Συνήθως προσφέρονται και πιάτα ημέρας, όπως το «ελληνικό ριζότο με σπανάκι», ήτοι το σπανακόρυζο, σε μια «πειραγμένη» ενδιαφέρουσα εκδοχή. Προσφέρονται φυσικά καφές, κρύα σάντουιτς, γλυκά και παγωτά.

 

Ο λογαριασμός Μπορεί κανείς να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα με 20 ευρώ.

 

Η κάβα Λίγες επιλογές, αλλά όχι απαγορευτικές για να βρεις οινικό ταίρι στο φαγητό σου.

 

Επιπλέον πληροφορίες Το εστιατόριο και το καφέ λειτουργούν καθημερινά πλην Δευτέρας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Την Παρασκευή το ωράριο παρατείνεται έως τις 12 τα μεσάνυχτα,διαφοροποιείται ο χώρος και αλλάζει και το μενού. Τηλεφωνικές κρατήσεις πραγματοποιούνται μόνο την Παρασκευή. Το σέρβις είναι λίγο αργό, αλλά πρόθυμο, ενώ οι τουαλέτες είναι πάντοτε σε άψογη κατάσταση χάρη στη φροντίδα του προσωπικού καθαριότητας.

 

 
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15. Tηλ. μουσείου: 210-90.00.915.
*
Σημείωση: Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
Βρες το στο χάρτη
(0) Σχολιάστε
(0) Αξιολογήστε
νέο θέμα
ΥΠΟΒΟΛΗ