ΕΞΟΔΟΣ

Από τον Πειραιά έως την Κηφισιά

«Είναι ανοιχτή η κουζίνα;» ρωτήσαμε με αγωνία τη σερβιτόρα φτάνοντας κατά τις 12.30 το βράδυ στο Πικ Νικ Bar της Νέας Ερυθραίας. «Βεβαίως», απάντησε και …

15.09.2015| Updated: 25.06.2021
Από τον Πειραιά έως την Κηφισιά

«Είναι ανοιχτή η κουζίνα;» ρωτήσαμε με αγωνία τη σερβιτόρα φτάνοντας κατά τις 12.30 το βράδυ στο Πικ Νικ Bar της Νέας Ερυθραίας. «Βεβαίως», απάντησε και σε λίγο έφτασε στο τραπέζι μας το πιο νόστιμο κοτόπουλο ταντούρι της υφηλίου (έτσι μας φάνηκε), με το πιο γευστικό συνοδευτικό ρύζι και μια εξαιρετική ταμπουλέ. Εύγε και πάλι εύγε!

Πικ Νικ, Πλατεία Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 210-80.77.501


Εάν στο Artisanal παραγγείλετε δύο ειδών finger food με το ποτό σας και σας ρωτήσουν «ένα κι ένα;», μην απαντήσετε «ναι». Θα έρθει όντως από ένα τεμάχιο και δεν θα χορτάσετε. Παρ’ όλ’ αυτά, θα είναι νόστιμα.

Artisanal, Ζηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 210-80.86.11


Στον Πειραιά βρίσκεται ένα από τα καλύτερα ταϊλανδέζικα με εξαιρετικό phad-thai, δηλαδή το δημοφιλές πιάτο με τηγανητά ρυζομακάρονα, φασολάκια και αυγό, αλλά επίσης και πολύ καλό κοτόπουλο με κόκκινο κάρι, πικάντικο μοσχάρι με πιπεριές κ.ά. Ολα αυτά στο Rouan Thai, όπου θα φάτε με 15 – 20 ευρώ το άτομο.

Rouan Thai, Νοταρά 131, τηλ. 210-42.94.494

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών