ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Adio, Fabrizio (1954-2018)

Adio, Fabrizio (1954-2018)

Η Αναστασία Λαμπρία, προσωπική φίλη και εκδότρια του βιβλίου του, μας ξανασυστήνει τον σπουδαίο Ιταλό σεφ Fabrizio Buliani, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου σε ηλικία 64 χρόνων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΤΑΞΙΔΙ

Μυζηθροπιτάκια, ντολμαδάκια με αμπελόφυλλα και ανθοί γεμιστοί στο τραπέζι πρόγαμου (γλέντι που διοργανώνεται μια δυο μέρες πριν από τον γάμο) στα Ανώγεια. Ο λυράρης Γιάννης Σωπασής.

Μαγειρεύουμε στον Ψηλορείτη

Διασχίσαμε τον νομό Ρεθύμνου σε 10 μέρες, μετρήσαμε δεκάδες χωριά και αποθησαυρίσαμε συνταγές της καθημερινότητας από νοικοκυρές σε σπίτια και ταβέρνες. Ιδού το συναρπαστικό ταξίδι μας στη ρεθυμνιώτικη κουζίνα.
Ζάκυνθος: Εδώ οι σάλτσες φτιάχνονται χωρίς νερό

Ζάκυνθος: Εδώ οι σάλτσες φτιάχνονται χωρίς νερό

Από τη μια η ενετική αστική μαγειρική φιλοσοφία, από την άλλη η παλαιά αγροτική ζακυνθινή παράδοση. Το αποτέλεσμα; Μια κουζίνα με συνταγές οικείες και συγχρόνως ξεχωριστές. Και σίγουρα για ρωμαλέους ουρανίσκους.

ΓΝΩΜΕΣ

Το χριστόψωμο της Μυκόνου

Το χριστόψωμο της Μυκόνου

Τις παραμονές των Χριστουγέννων στη Μύκονο ζύμωναν τα περίφημα αρωματικά ψωμιά, σύμφωνα με μια παράδοση πολλών χρόνων

ΒΡΑΒΕΙΑ

Βραβείο Καινοτομίας

Βραβείο Καινοτομίας

Στην εταιρεία Corphes, που καλλιεργεί βουνίσια βότανα και τα διαθέτει σε καλαίσθητες συσκευασίες.

ΑΦΙΞΕΙΣ

Αφιερώματα