ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΩΠΑ

Μια ζωή αφιερωμένη στην έρευνα

Μια ζωή αφιερωμένη στην έρευνα

Καθηγήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, επικεφαλής του Εργαστηρίου Γάλακτος. Η έρευνα και οι αναλύσεις που διεξήγε μελετώντας ελληνικά τυριά φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο (με απαστερίωτο γάλα) οδήγησαν στην ταυτοποίηση κάποιων ελληνικών βακτηριακών στελεχών που καθορίζουν τον «χαρακτήρα» και την «προσωπικότητα» των τυριών.
Παναγής Βουρλούμης: «Ο εθελοντισμός είναι δέσμευση»

Παναγής Βουρλούμης: «Ο εθελοντισμός είναι δέσμευση»

Περισσότεροι από 1.000 τόνοι τροφίμων κάθε χρόνο, αντί να καταστρέφονται στις χωματερές, φτάνουν στο τραπέζι ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη. Το πώς και το γιατί μας εξηγεί ο πρόεδρος της Τράπεζας Τροφίμων.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΤΑΞΙΔΙ

Σέρρες: Εύφορη γη - πολυσυλλεκτική κουζίνα

Σέρρες: Εύφορη γη - πολυσυλλεκτική κουζίνα

Καρποφόρος τόπος, με ποικιλία πρώτων υλών αλλά και μαγειρικών παραδόσεων, ο νομός Σερρών είναι γεμάτος από μεγάλα success stories παραγωγών και μικρά μυστικά για μια κουζίνα πλούσια και χορταστική.

ΓΝΩΜΕΣ

Ληκύθιο με τη μορφή του Αττη, νεαρού Φρύγα, αγαπημένου της μητέρας των θεών. Μακεδονία, μέσα 4ου αιώνα π.Χ.

Το γλυκόπιοτο νερό των Περσών

Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος είχε συνειδητοποιήσει την ιδιαίτερη σημασία ενός από τα σημαντικότερα στοιχεία της φύσης, του νερού.

ΒΡΑΒΕΙΑ

249 χρόνια μυλωνάδες

249 χρόνια μυλωνάδες

Διακόσια και πλέον χρόνια συνεχούς λειτουργίας υπό την ίδια οικογένεια, η πρώτη θέση στην ελληνική αγορά, οι συνεχείς επενδύσεις της σε τεχνολογία και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι κάποια από τα στοιχεία που κάνουν την εταιρεία Μύλοι Λούλη τόσο ξεχωριστή.

ΑΦΙΞΕΙΣ

Αφιερώματα