ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Επίγευση από Europain 2018

Επίγευση από Europain 2018

Τι μας έκανε εντύπωση στη πιο μυρωδάτη εκθέση της Ευρώπης που έλαβε χώρα από τις 3 μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι 3 μπαρ της Αθήνας και 2 μπαρ της Θεσσαλονίκης θα προφέρουν 4 μοναδικά coctails και serves εμπνευσμένα από τα εκλεκτά αποστάγματα του οίκου Johnnie Walker.
Τι μαγειρεύουν στην Μύκονο;

Τι μαγειρεύουν στην Μύκονο;

Ένα άσημο χόρτο της μυκονιάτικης γης, το προβάσι, φέρνουν στην επιφάνεια τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου.
Meet the lamb

Meet the lamb

Το meet the lamb βάζει στο μικροσκόπιο το αρνί και το τοποθετεί ξανά στο τραπέζι μας.
Παραγωγοί εν δράσει

Παραγωγοί εν δράσει

Με σύνθημα «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» και τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας, το Ideas Lab, μια δράση για τη δικτύωση των παραγωγών, έδωσε βήμα σε εκπροσώπους της πρωτογενούς παραγωγής της Πελοποννήσου να παρουσιάσουν τις καινοτόμες δράσεις τους.
Μακαρόν με γεύση... Ελλάδας

Μακαρόν με γεύση... Ελλάδας

Αλήθεια, τι γεύση θα είχε το μακαρόν αν το φτιάχναμε με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα;
Μαγειρέψαμε κολοκύθα

Μαγειρέψαμε κολοκύθα

Βρεθήκαμε στο Μαρούσι μαζί με τη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου και τον βιοκαλλιεργητή Γιάννη Μέλλο, για να μάθουμε τα πάντα για την κολοκύθα.
Ζάχαρη & Αλεύρι - Τεύχος 29

Ζάχαρη & Αλεύρι - Τεύχος 29

78 υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνταγές και όχι μόνο, στο μεγαλύτερο τεύχος της χρονιάς.

Αφιερώματα