ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Kαλεσμένοι της Καλλιρρόης Παρρέν

Kαλεσμένοι της Καλλιρρόης Παρρέν

30 τυχεροί -καλεσμένοι έζησαν μία γευστική και όχι μόνο βραδιά με εισιτήριο τους κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με την κάρτα Mastercard®.
Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Σε ένα κτήμα/όαση στο Χαλάνδρι μας δίνουν ραντεβού στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, διακεκριμένοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα.
«Gastronomy Tuesdays» στο Athénée

«Gastronomy Tuesdays» στο Athénée

Με τον σεφ Κωνσταντίνο Φωτεινάκη συνεχίζονται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι βραδιές γαστρονομίας στο Athénée.
2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας

2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου, το 2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας, στην καρδιά της Αθήνας, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Στο καινούργιο Ζάχαρη & Αλεύρι θα βρείτε όλα τα υλικά για τα πιο νόστιμα Χριστούγεννα της ζωής σας!
7 χρόνια By The Glass

7 χρόνια By The Glass

Με ειδικό μενού και πάρτυ ατμόσφαιρα το wine bar By the Glass στη Στοά Ράλλη γιορτάζει τα γενέθλιά του το Σάββατο 23/11, από τις 14:00 και για όσο πάει….
Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με την Καθημερινή

Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με την Καθημερινή

Το ταξίδι στη Μαδαγασκάρη του Στέλιου Παρλιάρου συνεχίζεται... Στον δεύτερο τόμο, φτάνει στα δυτικά της χώρας, στο βασίλειο του κακάο και ετοιμάζει άλλες 35 συνταγές με άρωμα βανίλιας και γεύση σοκολάτας.
Νίκος Κατσάνης: «H μαγειρική θέλει αγάπη και υπομονή»

Νίκος Κατσάνης: «H μαγειρική θέλει αγάπη και υπομονή»

Γνωριστήκαμε το 2012 και την επόμενη χρονιά αρχίσαμε τη συνεργασία του με τον «Γ». «Μόλις γίνω καλύτερα θα σας ξαναστείλω συνταγές» μας είπε και του το ευχηθήκαμε ολόψυχα. Δυστυχώς δεν μας ξαναέστειλε. Έφυγε από τη ζωή στις 4 Νοεμβρίου 2019. Παραθέτουμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Δάφνη Καραπιπέρη τον Ιούλιο του 2012 στο περιοδικό για να τον γνωρίσουμε όλοι λίγο καλύτερα.

Αφιερώματα