ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Τα νέα των δραστήριων Clumsies

Τα νέα των δραστήριων Clumsies

Το μοναδικό pop up που φιλοξενεί 4 μπαρ της Λατινικής Αμερικής στις 24 Μαΐου, ο σημαντικός Charles Schumann προσκεκλημένος τους στις 30/5 κι ένα ταξίδι για το καλοκαίρι. Κρατήστε σημειώσεις.
Ο γύρος της Γαλλίας σε 45 γλυκά

Ο γύρος της Γαλλίας σε 45 γλυκά

Ένα τεύχος-αφιέρωμα στη χώρα που γέννησε μερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσμου. Μους, προφιτερόλ, μπαμπάς µε ρούμι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, μιλφέιγ - όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.
Στη Νάξο για το Barozzi

Στη Νάξο για το Barozzi

Με ένα τριήμερο γαστρονομικό γεγονός, η ομάδα του δημιουργικού εστιατορίου Barozzi ανοίγει τη νέα της σεζόν.
«Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν!

«Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν!

Ένα τεύχος - αφιέρωµα στη χώρα που γέννησε µερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσµου. Μους, προφιτερόλ, µπαµπάς µε ρούµι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, µιλφέιγ, όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.
Στον Γαστρονόμο Μαΐου

Στον Γαστρονόμο Μαΐου

Μαγειρέψτε α αλα Ιταλικά. Το νέο τεύχος κυκλοφορεί στις 13/05 με την Καθημερινή της Κυριακής.
Τα αστέρια λάμπουν στο Sani Gourmet

Τα αστέρια λάμπουν στο Sani Gourmet

Aπό 11 – 15 Μαΐου 8 chef, βραβευμένοι με αστέρια Μichelin θα ταξιδέψουν γευστικά το κοινό με τα ιδιαίτερα και δημιουργικά πιάτα τους.
Γιατί να πας στο 1º Aegean Cocktails & Spirits Festival

Γιατί να πας στο 1º Aegean Cocktails & Spirits Festival

H Ντένη Καλλιβωκά, δημοσιογράφος γεύσης, οίνου & αποσταγμάτων, εκδότρια του Difford’s Guide και εμπνεύστρια του concept του Aegean Cocktails & Spirits, δίνει μέσω του Φεστιβάλ, την δική της εκδοχή στο ερώτημα… «τι πίνεις και δεν μας δίνεις (ή μάλλον δεν σερβίρεις)»!

Αφιερώματα