Warning: session_start(): open(/var/lib/php5/sessions/sess_avt2476i4ibtrsuq4109c1dpn5, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /home/www/www.gastronomos.gr/index.php on line 1
Γαστρονομία - Ειδήσεις | γαστρονόμος
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Βάλσαμο: Μια «οικογενειακή ταινία» για το πιο νόστιμο νοσοκομειακό φαγητό

Βάλσαμο: Μια «οικογενειακή ταινία» για το πιο νόστιμο νοσοκομειακό φαγητό

Το «Βάλσαμο» είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις θεραπευτικές ιδιότητες του φαγητού στα άδυτα της κουζίνας ενός δημόσιου νοσοκομείου και προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον κινηματογράφο Ολύμπιον στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οινόραμα: Η μεγάλη του οίνου γιορτή

Οινόραμα: Η μεγάλη του οίνου γιορτή

Πότε πέρασαν κιόλας 25 χρόνια… Από την πρώτη δειλή ακόμα οινική έκθεση του Ντίνου Στεργίδη που ήρθε να ανοίξει την πόρτα μιας νέας εποχής στην επικοινωνία του ελληνικού κρασιού.
Ευ οινο- διαγωνίζεσθαι

Ευ οινο- διαγωνίζεσθαι

Το κυρίαρχο οινικό γεγονός της εβδομάδας είναι φυσικά ο 19 ος Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων στη Θεσσαλονίκη.
Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο της χρονιάς

Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο της χρονιάς

Tην πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου επιδέξιοι σομελιέ θα κονταροχτυπηθούν δοκιμάζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους πάνω στην οινοχοΐα, τόσο σε θεωρητικά όσο και σε πρακτικά θέματα.
Συμπόσιο Αρχιμαγείρων

Συμπόσιο Αρχιμαγείρων

Ένα εντυπωσιακό δείπνο συνόδευσε το φετινό συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο The Met κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

6η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Περισσότεροι από 300 μικροί παραγωγοί με σπάνια και ιδιαίτερα προϊόντα της ελληνικής γης σε μια έκθεση.
Στο Ζάχαρη & Αλεύρι

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι

Στο Ζάχαρη & Αλεύρι κάθε μέρα γιορτή! Κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Τρία χρόνια Νolan

Τρία χρόνια Νolan

Αυτόν τον Ιανουάριο το εστιατόριο Nolan γιορτάζει τρία χρόνια λειτουργίας.
Αποκωδικοποιήθηκε το «DNA» της ελληνικής φέτας

Αποκωδικοποιήθηκε το «DNA» της ελληνικής φέτας

Ερευνητές του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) ανέλυσαν την ελληνική φέτα, αποκρυπτογραφώντας, για πρώτη φορά σε μοριακό επίπεδο, το περιεχόμενο, την αξία και τις διατροφικές ιδιότητές της.
Μπαμπατζίμ: Το απόσταγμα της ζωής του

Μπαμπατζίμ: Το απόσταγμα της ζωής του

Η απώλεια του χαρισματικού αμπελουργού, οινοποιού κι αποσταγματοποιού Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου την περασμένη Δευτέρα, σηματοδοτεί το κλείσιμο του μεγαλύτερου κεφαλαίου στην ιστορία του εμφιαλωμένου αποστάγματος στην Ελλάδα.

Αφιερώματα