ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Πέθανε στα 73 του ο διάσημος γάλλος σεφ

Πέθανε στα 73 του ο διάσημος γάλλος σεφ

Είχε στη συλλογή του τα περισσότερα αστέρια Μισλέν από οποιοδήποτε άλλο σεφ, παρ' όλο που δεν υπάκουε στους κανόνες της υψηλής μαγειρικής
Στην Τήνο τα καλά σιτευτά

Στην Τήνο τα καλά σιτευτά

Η Φάρμα Μπράλου ξεκαλοκαιριάζει στην Τήνο, περνάει από Σπέτσες, Ρόδο και επιστρέφει το χειμώνα με νέα σημεία σε Κηφισιά και Φιλοθέη.
Aπόψε ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης μαγειρεύει στη Ρόδο

Aπόψε ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης μαγειρεύει στη Ρόδο

Φιλοξενούμενος στο Noble Gourmet Restaurant του Elysium Resort & Spa στη Ρόδο, μαγειρεύει ο δημοφιλής σεφ των Treehouse και Bubo Fine Dining Restaurant στη Χαλκιδική, Δημήτρης Παμπόρης μεταφέροντας την γαστρονομική παράδοση της Μακεδονίας στο νησί των Ιπποτών.
11 νόστιμες ημέρες του Ιούλη στη Λέσβο

11 νόστιμες ημέρες του Ιούλη στη Λέσβο

250 χιλιόμετρα διένυσε εφέτος το 2ο Lesvos Food Fest, η γιορτή της λεσβιακής γαστρονομίας που διαδραματίστηκε από τη Λαφιώνα ως την Ερεσσό, κι από την Καλλονή ως το Μόλυβο.
Lemnos Philema: Η γαστρονομική γιορτή ενός μοναδικού τόπου

Lemnos Philema: Η γαστρονομική γιορτή ενός μοναδικού τόπου

Το αιγαιοπελαγίτικο νησί τιμά την παράδοσή του, αναδεικνύει τα τοπικά προϊόντα και ανιχνεύει νέα μονοπάτια στην τοπική γαστρονομία με το τριήμερο φεστιβάλ Lemnos Philema, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου.
Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ΑΒ

Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της ΑΒ

Τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της σειράς «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη» είναι πολυβραβευμένα, προέρχονται κυρίως από την κυρίαρχη ποικιλία Κορωνέικη, που καλλιεργείται μόνο για παραγωγή ελαιολάδου και αναβαθμίζουν ποιοτικά και γευστικά το καθημερινό μας φαγητό.
Ένα τραπέζι με προϊόντα της αττικής γης

Ένα τραπέζι με προϊόντα της αττικής γης

Η δράση «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/6 στο Αίθριο του Μεγάρου Μελά, με εκπροσώπους από την Περιφέρεια Αττικής, οι οποίοι παρουσίασαν τις ιστορίες προϊόντων τους.
Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2018

Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2018

Η «Osteria Francescana» της Ιταλίας είναι σύμφωνα με τους κριτές των World’s 50 Best Restaurants το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου για το 2018, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν δύο εξίσου σημαντικοί γαστρονομικοί προορισμοί το«El Celler de Can Roca» της Ισπανίας και το «Mirazur» της Γαλλίας.
Ραντεβού στο Canaves Oia

Ραντεβού στο Canaves Oia

Με φόντο το μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης ανακαλύψαμε την νέα πολυεπίπεδη γαστρονομική ταυτότητα του Canaves Oia, ενώ απολαύσαμε ένα μοναδικό δείπνο στο ξεχωριστό εστιατόριό του Petra, στο Canaves Oia Suites.

Αφιερώματα