ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Αποκωδικοποιήθηκε το «DNA» της ελληνικής φέτας

Αποκωδικοποιήθηκε το «DNA» της ελληνικής φέτας

Ερευνητές του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) ανέλυσαν την ελληνική φέτα, αποκρυπτογραφώντας, για πρώτη φορά σε μοριακό επίπεδο, το περιεχόμενο, την αξία και τις διατροφικές ιδιότητές της.
Μπαμπατζίμ: Το απόσταγμα της ζωής του

Μπαμπατζίμ: Το απόσταγμα της ζωής του

Η απώλεια του χαρισματικού αμπελουργού, οινοποιού κι αποσταγματοποιού Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου την περασμένη Δευτέρα, σηματοδοτεί το κλείσιμο του μεγαλύτερου κεφαλαίου στην ιστορία του εμφιαλωμένου αποστάγματος στην Ελλάδα.
Πολλά προϊόντα που έχουν παρουσιαστεί στο περιοδικό ή (και) διακριθεί με βραβεία «Γαστρονόμου» τίθενται πλέον στην κρίση του καταναλωτικού κοινού.

Μια υπεραγορά γεύσης, το σύγχρονο μπακάλικο του «Γαστρονόμου»

«Βήμα» σε άγνωστους στο αθηναϊκό κοινό παραγωγούς, αλλά και μια ευρεία γκάμα ποιοτικών επιλογών προσφέρει το κατάστημα του «Γαστρονόμου», που θα λειτουργεί από σήμερα στην υπεραγορά του «Σκλαβενίτη» εντός του Avenue Mall.
Η Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα στο Σούνιο

Η Ρωσική Γαστρονομική Εβδομάδα στο Σούνιο

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας το κοινό βίωσε την εμπειρία μιας γαστρονομικής σύμπραξης που συνδύασε γεύσεις Βορρά και Νότου μέσα από τις δημιουργίες διακεκριμένων Ρώσων και Ελλήνων σεφ.
Πολυεθνικό bazaar για την προστασία των παιδιών

Πολυεθνικό bazaar για την προστασία των παιδιών

Το Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο Helexpo Maroussi είχε απ' όλα: από πίτσες και εμπανάδας, μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα, τοπικά προϊόντα και χορούς. Και φυσικά όλα αυτά για καλό σκοπό.
Βιομηχανίες-μικροί παραγωγοί σημειώσατε 1

Βιομηχανίες-μικροί παραγωγοί σημειώσατε 1

1Η Ελβετία είναι μία από τις πρωτοπόρες χώρες όσον αφορά τις ορθές γεωργικές πρακτικές και τη σωστή διατροφική πολιτική· και όμως, οι πολίτες της καταψήφισαν προτάσεις για τη βιώσιμη γεωργία και την προστασία μικρών παραγωγών.

Αφιερώματα