ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Στην πιο ινσταγκραμική έκθεση της Ελλάδας

Στην πιο ινσταγκραμική έκθεση της Ελλάδας

Η 3η Gourmet Exhibition, που έγινε φέτος τον Απρίλιο στην Αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, βγάζει γλώσσα στις «μαζικής κατανάλωσης» εκθέσεις τροφίμων της Αθήνας.
Tinos Food Paths 2019 – Μόλις λάβαμε την πρόσκληση!

Tinos Food Paths 2019 – Μόλις λάβαμε την πρόσκληση!

Υπόδειγμα συλλογικότητας και ευγενούς άμιλλας είναι οι Τηνιακοί και έχοντας παρακολουθήσει και τις τέσσερις προηγούμενες χρονιές τις δράσεις τους, παροτρύνω κάθε λάτρη της γαστρονομίας να παρακολουθήσει από κοντά την φετινή γιορτή.
Ο «Γαστρονόμος» στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο «Γαστρονόμος» στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Τις ανησυχίες, τους φόβους αλλά και τις καλές πρακτικές των παραγωγών της χώρας μετέφερε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Άγγελος Ρέντουλας, σε στρογγυλό τραπέζι, στο πλαίσιο του 4ου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς στις αρχές Μαρτίου.
4ο Bar Engage-Αγκαζέ

4ο Bar Engage-Αγκαζέ

Από 29 Απριλίου έως 4 Μαΐου στη Λάρισα η αφρόκρεμα του διεθνούς bartending.
Πασχαλινός Γαστρονόμος

Πασχαλινός Γαστρονόμος

O Γαστρονόμος Απριλίου γιορτάζει το Πάσχα και την άνοιξη από την Κυριακή, 14/04, με την Καθημερινή!
Μικροί Οινοποιοί, μεγάλα κρασιά

Μικροί Οινοποιοί, μεγάλα κρασιά

Οι Μικροί Οινοποιοί Ελλάδας μας περιμένουν στην πρώτη τους έκθεση στην Αθήνα, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο The Hub Events.
13o Sani Gourmet: Έρχεται η crème de la crème της διεθνούς γαστρονομίας!

13o Sani Gourmet: Έρχεται η crème de la crème της διεθνούς γαστρονομίας!

Ένα μαγειρικό line up πολλών αστέρων ξεκινάει για το 13 ο Sani Gourmet που διοργανώνεται από τις 10 έως τις 14 Μαΐου στο Sani Resort της Χαλκιδικής. 8 διεθνείς, αστεράτοι σεφ επιδίδουν τα διαπιστευτήριά τους στο πιάτο.
3η Gourmet Exhibition, 48 εκδηλώσεις, 3 ημέρες

3η Gourmet Exhibition, 48 εκδηλώσεις, 3 ημέρες

Ένα τριήμερο με γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων θα απολαύσουν όσοι θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 6-8 Απριλίου, στην 3η Gourmet Exhibition.
Fuga Jam Sessions 

Fuga Jam Sessions 

Ο Δημήτρης Κατριβέσης ανοίγει την κουζίνα του σε εκλεκτούς σεφ από το εξωτερικό στη Fuga.

Αφιερώματα