ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Το Θείο Τραγί έπιασε Τήνο

Το Θείο Τραγί έπιασε Τήνο

Kαλοφτιαγμένα κοκτέιλ υπό τους ήχους ροκ μουσικής και δημιουργικά πιάτα με αρκετές αναφορές στην Τήνο, μέσω διακεκριμένων τοπικών προϊόντων.
Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου στο MAKEDONIA PALACE

Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου στο MAKEDONIA PALACE

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας, ανανεωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, αποκτά νέα γαστρονομική ταυτότητα με την υπογραφή του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου
Έρχεται το Lesvos Food Fest!

Έρχεται το Lesvos Food Fest!

Το πρώτο γαστρονομικό φεστιβάλ της Λέσβου, 14 - 16 Ιουλίου στο Μόλυβο.
Η σεφ των προσφύγων

Η σεφ των προσφύγων

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Μελίντα ΜακΡόστι από την Ελλάδα, βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους για το Basque Culinary World Prize μια από τις υψηλότερες διακρίσεις στο χώρο της γαστρονομίας.
Συνάντηση με τις αγορές του κόσμου

Συνάντηση με τις αγορές του κόσμου

Μια εκατοντάδα Έλληνες εξαγωγείς αγροδιατροφικών προϊόντων συναντήθηκαν στην Κρήτη, σε ένα επιχειρηματικό συνέδριο με υποψήφιους αγοραστές από το εξωτερικό, υπό την αιγίδα της Eurobank.
Τα θαύματα της Τήνου

Τα θαύματα της Τήνου

Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι γευτήκαμε στο 3ο Tinos Food Paths, το φεστιβάλ γαστρονομίας του νησιού.
Ο «Γαστρονόμος» στο TEDx Athens

Ο «Γαστρονόμος» στο TEDx Athens

Ο βιοκαλλιεργητής Γιάννης Μέλλος και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μας ξενάγησαν στο ταξίδι της τροφής από το χωράφι στο πιάτο και μας έπεισαν πως τα προϊόντα του τόπου μας στον καιρό τους είναι πεντανόστιμα.

Αφιερώματα