ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Σε ένα κτήμα/όαση στο Χαλάνδρι μας δίνουν ραντεβού στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, διακεκριμένοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα.
«Gastronomy Tuesdays» στο Athénée

«Gastronomy Tuesdays» στο Athénée

Με τον σεφ Κωνσταντίνο Φωτεινάκη συνεχίζονται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι βραδιές γαστρονομίας στο Athénée.
2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας

2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας

Το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Δεκεμβρίου, το 2ο Φεστιβάλ Αιθιοπικής Κουλτούρας, στην καρδιά της Αθήνας, στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Στο καινούργιο Ζάχαρη & Αλεύρι θα βρείτε όλα τα υλικά για τα πιο νόστιμα Χριστούγεννα της ζωής σας!
7 χρόνια By The Glass

7 χρόνια By The Glass

Με ειδικό μενού και πάρτυ ατμόσφαιρα το wine bar By the Glass στη Στοά Ράλλη γιορτάζει τα γενέθλιά του το Σάββατο 23/11, από τις 14:00 και για όσο πάει….
Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με την Καθημερινή

Ο δεύτερος τόμος του βιβλίου του Στέλιου Παρλιάρου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου με την Καθημερινή

Το ταξίδι στη Μαδαγασκάρη του Στέλιου Παρλιάρου συνεχίζεται... Στον δεύτερο τόμο, φτάνει στα δυτικά της χώρας, στο βασίλειο του κακάο και ετοιμάζει άλλες 35 συνταγές με άρωμα βανίλιας και γεύση σοκολάτας.
Νίκος Κατσάνης: «H μαγειρική θέλει αγάπη και υπομονή»

Νίκος Κατσάνης: «H μαγειρική θέλει αγάπη και υπομονή»

Γνωριστήκαμε το 2012 και την επόμενη χρονιά αρχίσαμε τη συνεργασία του με τον «Γ». «Μόλις γίνω καλύτερα θα σας ξαναστείλω συνταγές» μας είπε και του το ευχηθήκαμε ολόψυχα. Δυστυχώς δεν μας ξαναέστειλε. Έφυγε από τη ζωή στις 4 Νοεμβρίου 2019. Παραθέτουμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Δάφνη Καραπιπέρη τον Ιούλιο του 2012 στο περιοδικό για να τον γνωρίσουμε όλοι λίγο καλύτερα.
Η αφρόκρεμα των ελληνικών τροφίμων σε 15 τ.μ.

Η αφρόκρεμα των ελληνικών τροφίμων σε 15 τ.μ.

Μικρό, αλλά περιεκτικό, το νέο κατάστημα του «Γαστρονόμου», εντός του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens, είναι μια άσκηση θάρρους και ταυτόχρονα ένα γεωμετρικό παράδοξο, αφού καταφέρνει να χωρέσει την ελίτ των ελληνικών προϊόντων, καθώς και τη γνώση και την εμπειρία της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, σε μόλις 15 τ.μ.
Το Ταξίδι ξεκινά…από τη Μαδαγασκάρη!

Το Ταξίδι ξεκινά…από τη Μαδαγασκάρη!

Η φινέτσα των γαλλικών κρασιών συναντά την ομορφιά και τον πλούτο των πρώτων υλών της ξεχωριστής Μαδαγασκάρης σε μια εκδήλωση με ζωντανή μουσική και φαγητό στο Caravin Wine Bar!
Gastronomy Tuesdays στο Athénée

Gastronomy Tuesdays στο Athénée

Με πρώτο καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο ξεκινάει ένα πολλά υποσχόμενο γαστρονομικό σερί.
Νέο τεύχος Γλυκές Αλχημείες

Νέο τεύχος Γλυκές Αλχημείες

Ένα τεύχος μονοθεματικό, εμμονικό, αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στη σοκολάτα με τις μοναδικές συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου.
Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Νέο τεύχος Ζάχαρη & Αλεύρι

Συγκεντρώνουμε τα 74 καλύτερα κέικ του Ζάχαρη & Αλεύρι σε ένα τεύχος συλλεκτικό. Πρόκειται για συνταγές εύκολες, δοκιμασμένες και οικονομικές, για όλες τις περιστάσεις: κέικ λευκά, με σοκολάτα, με φρούτα, νηστίσιμα, αλμυρά, κέικ-υπερπαραγωγή αλλά και κάπκεϊκ και μάφιν. Μια ειδική έκδοση που θα βρει περίοπτη θέση στην κουζίνα σας.
Τα εστιατόρια του Abaton Island Resort & Spa

Τα εστιατόρια του Abaton Island Resort & Spa

Δεν έχει ένα και δύο, αλλά τρία σοβαρά εστιατόρια το πεντάστερο, πολυτελές resort της Χερσονήσου στην Κρήτη. Και τα τρία αξίζουν να τα επισκεφτεί κανείς για λίγο ακόμα καλοκαίρι.
Athens Rum & Whisky Festival ξανά

Athens Rum & Whisky Festival ξανά

21 και 22 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού για ρούμι, ουίσκι, πούρο και σοκολάτα, στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Αφιερώματα