ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
4ο Bar Engage-Αγκαζέ

4ο Bar Engage-Αγκαζέ

Από 29 Απριλίου έως 4 Μαΐου στη Λάρισα η αφρόκρεμα του διεθνούς bartending.
Πασχαλινός Γαστρονόμος

Πασχαλινός Γαστρονόμος

O Γαστρονόμος Απριλίου γιορτάζει το Πάσχα και την άνοιξη από την Κυριακή, 14/04, με την Καθημερινή!
Μικροί Οινοποιοί, μεγάλα κρασιά

Μικροί Οινοποιοί, μεγάλα κρασιά

Οι Μικροί Οινοποιοί Ελλάδας μας περιμένουν στην πρώτη τους έκθεση στην Αθήνα, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο The Hub Events.
13o Sani Gourmet: Έρχεται η crème de la crème της διεθνούς γαστρονομίας!

13o Sani Gourmet: Έρχεται η crème de la crème της διεθνούς γαστρονομίας!

Ένα μαγειρικό line up πολλών αστέρων ξεκινάει για το 13 ο Sani Gourmet που διοργανώνεται από τις 10 έως τις 14 Μαΐου στο Sani Resort της Χαλκιδικής. 8 διεθνείς, αστεράτοι σεφ επιδίδουν τα διαπιστευτήριά τους στο πιάτο.
3η Gourmet Exhibition, 48 εκδηλώσεις, 3 ημέρες

3η Gourmet Exhibition, 48 εκδηλώσεις, 3 ημέρες

Ένα τριήμερο με γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις με στόχο την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων θα απολαύσουν όσοι θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη 6-8 Απριλίου, στην 3η Gourmet Exhibition.
Fuga Jam Sessions 

Fuga Jam Sessions 

Ο Δημήτρης Κατριβέσης ανοίγει την κουζίνα του σε εκλεκτούς σεφ από το εξωτερικό στη Fuga.
Βάλσαμο: Μια «οικογενειακή ταινία» για το πιο νόστιμο νοσοκομειακό φαγητό

Βάλσαμο: Μια «οικογενειακή ταινία» για το πιο νόστιμο νοσοκομειακό φαγητό

Το «Βάλσαμο» είναι ένα ντοκιμαντέρ για τις θεραπευτικές ιδιότητες του φαγητού στα άδυτα της κουζίνας ενός δημόσιου νοσοκομείου και προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 8 Μαρτίου στον κινηματογράφο Ολύμπιον στο πλαίσιο του 21ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οινόραμα: Η μεγάλη του οίνου γιορτή

Οινόραμα: Η μεγάλη του οίνου γιορτή

Πότε πέρασαν κιόλας 25 χρόνια… Από την πρώτη δειλή ακόμα οινική έκθεση του Ντίνου Στεργίδη που ήρθε να ανοίξει την πόρτα μιας νέας εποχής στην επικοινωνία του ελληνικού κρασιού.

Αφιερώματα