ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Η σεφ των προσφύγων

Η σεφ των προσφύγων

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Μελίντα ΜακΡόστι από την Ελλάδα, βρίσκεται ανάμεσα στους δέκα επικρατέστερους για το Basque Culinary World Prize μια από τις υψηλότερες διακρίσεις στο χώρο της γαστρονομίας.
Συνάντηση με τις αγορές του κόσμου

Συνάντηση με τις αγορές του κόσμου

Μια εκατοντάδα Έλληνες εξαγωγείς αγροδιατροφικών προϊόντων συναντήθηκαν στην Κρήτη, σε ένα επιχειρηματικό συνέδριο με υποψήφιους αγοραστές από το εξωτερικό, υπό την αιγίδα της Eurobank.
Τα θαύματα της Τήνου

Τα θαύματα της Τήνου

Τι είδαμε, τι μάθαμε, τι γευτήκαμε στο 3ο Tinos Food Paths, το φεστιβάλ γαστρονομίας του νησιού.
Ο «Γαστρονόμος» στο TEDx Athens

Ο «Γαστρονόμος» στο TEDx Athens

Ο βιοκαλλιεργητής Γιάννης Μέλλος και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μας ξενάγησαν στο ταξίδι της τροφής από το χωράφι στο πιάτο και μας έπεισαν πως τα προϊόντα του τόπου μας στον καιρό τους είναι πεντανόστιμα.
Τα ψώνια στη τσάντα και... φύγαμε!

Τα ψώνια στη τσάντα και... φύγαμε!

«Amazon GO». Έτσι λέγεται η καινοτόμα ιδέα της εταιρείας Amazon, που εξειδικεύεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο κάθε είδους.
Οι πρόσφυγες μαγειρεύουν!

Οι πρόσφυγες μαγειρεύουν!

Για πέντε μέρες, εστιατόρια της Αθήνας παραχωρούν τις κουζίνες και τα μαχαίρια τους σε πρόσφυγες σεφ που βρίσκονται στη χώρα μας.
Δύο Ελληνες στους 10 φιναλίστ της περιφέρειας των Χωρών της Μεσογείου!

Δύο Ελληνες στους 10 φιναλίστ της περιφέρειας των Χωρών της Μεσογείου!

Η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου, Chef του Pelagos Sea Side στην Ιεράπετρα και ο Νίκος Μαυροκώστας, Sous Chef του «Kastri bistro» στην Αθήνα, είναι ανάμεσα στους φιναλίστ για να εκπροσωπήσουν την Μεσόγειο στον τρίτο κατά σειρά διεθνή διαγωνισμό νέων σεφ San Pellegrino.
Συλλεκτικό foodie guide

Συλλεκτικό foodie guide

Αυτό το καλοκαίρι δεν πάμε πουθενά χωρίς το foodie guide! Κυκλοφορεί το Σάββατο 03/06 με την Καθημερινή.

Αφιερώματα