ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Η αφρόκρεμα των Κυπρίων παραγωγών

Η αφρόκρεμα των Κυπρίων παραγωγών

Εμπνευσμένους παραγωγούς προϊόντων εξαιρετικής νοστιμιάς βράβευσε για τέταρτη φορά ο «Γαστρονόμος» της «Καθημερινής» Κύπρου.
O Γαστρονόμος στο The Ranch

O Γαστρονόμος στο The Ranch

H ομάδα του Γαστρονόμου ετοιμάζει ένα δημιουργικό εργαστήρι γεύσεων στο The Ranch με επιλεγμένα προϊόντα από το www.akros.gr.
Εργαστήρι γεύσεων με τον Γαστρονόμο στο The Ranch

Εργαστήρι γεύσεων με τον Γαστρονόμο στο The Ranch

Ένα διήμερο γαστρονομικού περιεχομένου θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι του φαγητού, της φύσης και της περιπέτειας που θα παρευρεθούν στο “The Ranch” το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου.
Ισλί από τη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Ισλί από τη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Το εβδομαδιαίο ραντεβού με τη νοστιμιά, την παράδοση και τις «Κουζίνες των λαών» συνεχίζεται με ένα ακόμα σιροπιαστό γλυκό που γίνεται και νηστίσιμο, έτσι γλυκαίνουν την κυρά-Σαρακοστή στη Μύκονο.
Επίγευση από Europain 2018

Επίγευση από Europain 2018

Τι μας έκανε εντύπωση στη πιο μυρωδάτη εκθέση της Ευρώπης που έλαβε χώρα από τις 3 μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι 3 μπαρ της Αθήνας και 2 μπαρ της Θεσσαλονίκης θα προφέρουν 4 μοναδικά coctails και serves εμπνευσμένα από τα εκλεκτά αποστάγματα του οίκου Johnnie Walker.
Τι μαγειρεύουν στην Μύκονο;

Τι μαγειρεύουν στην Μύκονο;

Ένα άσημο χόρτο της μυκονιάτικης γης, το προβάσι, φέρνουν στην επιφάνεια τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου.
Meet the lamb

Meet the lamb

Το meet the lamb βάζει στο μικροσκόπιο το αρνί και το τοποθετεί ξανά στο τραπέζι μας.
Το 3o Dine Athens ξεκινά!

Το 3o Dine Athens ξεκινά!

Πώς να βγαίνουμε έξω και να τρώμε καλά, πληρώνοντας λιγότερα.
Παραγωγοί εν δράσει

Παραγωγοί εν δράσει

Με σύνθημα «Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι» και τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας, το Ideas Lab, μια δράση για τη δικτύωση των παραγωγών, έδωσε βήμα σε εκπροσώπους της πρωτογενούς παραγωγής της Πελοποννήσου να παρουσιάσουν τις καινοτόμες δράσεις τους.
Μακαρόν με γεύση... Ελλάδας

Μακαρόν με γεύση... Ελλάδας

Αλήθεια, τι γεύση θα είχε το μακαρόν αν το φτιάχναμε με παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα;

Αφιερώματα