ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Χριστόφορος Πέσκιας

Χριστόφορος Πέσκιας

Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας τρώει σουβλάκι στον «Καυτερό» στο Χαλάνδρι και ψάρι στον «Τραβόλτα» και στον «Παπαϊωάννου».
Δημήτρης Σταρόβας

Δημήτρης Σταρόβας

«Oποιος δοκιμάσει τη μαγειρική μου θέλει να μετακομίσει σπίτι μου»
Μάγια Τσόκλη

Μάγια Τσόκλη

«Η Τήνος είναι πολύ μπροστά στο φαγητό»
Ντίνα Νικολάου

Ντίνα Νικολάου

Η δημοφιλής σεφ Ντίνα Νικολάου τρώει πεϊνιρλί στον Λιάκο στο Ιλιον και ψωνίζει κρεατικά από τον Γεωργιάδη στο Πικέρμι.
Λευτέρης Λαζάρου

Λευτέρης Λαζάρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου τρώει παϊδάκια στον «Μουστάκια» στον Προφήτη Ηλία και ψωνίζει ζαρζαβατικά από τη λαϊκή της Νέας Σμύρνης.
Stephen Toman

Stephen Toman

«Γκουρμέ είναι να μαγειρεύειs με λαχανικά φρεσκοκομμένα»
Στέλιος Παρλιάρος

Στέλιος Παρλιάρος

Ο εθνικός μας ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος τρώει σουβλάκι στα «Αγραφα», στα Εξάρχεια, και ψωνίζει τυριά και αλλαντικά από του Μιράν.
Χρήστος Λούλης

Χρήστος Λούλης

Με αδυναμία στην ιαπωνική και την ελληνική κουζίνα, περιπετειώδη ουρανίσκο και αγάπη για το φαγητό, ο γνωστός ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας τις γαστρονομικές του συνήθειες.
Constantin Erinkoglou

Constantin Erinkoglou

Ένας Ιππότης της ελληνικής κουζίνας
Michael Psilakis

Michael Psilakis

«Τα καλιτσούνια είναι το καλύτερο finger food»
Jancis Robinson

Jancis Robinson

«Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Ασύρτικου»
Μαΐστρος Καραμπάσης

Μαΐστρος Καραμπάσης

Βιοκαλλιεργητής χωρίς αγκυλώσεις, με γνώσεις, πείσμα και όραμα. Στον πάγκο του γνωρίσαμε παλιές ποικιλίες πεντανόστιμης ντομάτας και μάθαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας νέος αγρότης στην εποχή των capital controls.

Αφιερώματα