ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ  /  

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Αυγά μάτια

Αυγά μάτια

6 βήματα για να πετύχουν!
Τα είδη βάσεων για τούρτες

Τα είδη βάσεων για τούρτες

Πολύ σημαντική για μια επιτυχημένη τούρτα είναι η βάση στην οποία θα επιλέξουμε να τη «στηρίξουμε».
Το σωστό ψήσιμο του ολόκληρου φιλέτου κοτόπουλου

Το σωστό ψήσιμο του ολόκληρου φιλέτου κοτόπουλου

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μάς δείχνει όλα τα μυστικά για να ψηθεί σωστά, αλλά να μείνει ζουμερό το κοτοφιλέτο (στήθος και μπούτι) και φτιάχνει μια σάλτσα μουστάρδας με γλυκό Μοσχάτο Λήμνου για να το συνοδεύσουμε.
Οι σωστές τηγανητές πατάτες

Οι σωστές τηγανητές πατάτες

Οι ιδανικές τηγανητές πατάτες είναι απ’ έξω τραγανές, μέσα μαλακές και τηγανίζονται δύο φορές.
Αρνί ή κατσίκι;

Αρνί ή κατσίκι;

Επιλέγουμε ανάμεσα σε αρνί και κατσίκι. Τι πληροφορίες μάς δίνουν οι σφραγίδες;

Αφιερώματα