ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ  /  

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Πώς τρίβουμε τη ρίγανη σε… πούδρα

Πώς τρίβουμε τη ρίγανη σε… πούδρα

Μας έφεραν ρίγανη του βουνού σε μάτσα από το χωριό ή την προμηθευτήκαμε από κάποιο από τα μπαχαράδικα της κεντρικής αγοράς της περιοχής μας;
Δεν χύλωσε η φασολάδα;

Δεν χύλωσε η φασολάδα;

Τα φασόλια έβρασαν, το ίδιο και τα καρότα και τα σέλινα, όμως η φασολάδα έμεινε με πολύ ζουμί, ενώ μας αρέσει χυλωμένη, πηχτή. Τι κάνουμε;
Kαι η κόρα τραγανή

Kαι η κόρα τραγανή

Αν ψεκάσουμε τον φούρνο, στον οποίο πρόκειται να ψήσουμε ψωμί...
Κάηκα!!!!

Κάηκα!!!!

Έπεσε ελαφρώς περισσότερο πιπέρι στη σάλτσα ντομάτας;
Αντί για σέλινο

Αντί για σέλινο

Το έντονο άρωμά του σέλινου «καθορίζει» πολλά χειμωνιάτικα φαγητά...
Πόση νοστιμιά κρύβουν τα σπόρια;

Πόση νοστιμιά κρύβουν τα σπόρια;

Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για την... προστιθέμενη γεύση κολοκυθόσπορων, ηλιόσπορων και κουκουναριών.
Ιχθείς με τα λέπια τους;

Ιχθείς με τα λέπια τους;

Δεν είναι λίγες οι φορές που όταν βρίσκω στον ψαρά μου μια ολόφρεσκη ψαρούκλα, την παίρνω με τα λέπια της...

Αφιερώματα