ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΣΝΑΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΕΧΡΙ 4 ΥΛΙΚΑ

ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μπαβαρουάζ χωρίς αλκοόλ

Μπαβαρουάζ χωρίς αλκοόλ

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας ταξιδεύει στη Γαλλία με εμβληματικά γλυκά της περίφημης κουζίνας όπως η εντυπωσιακή μπαβαρουάζ. Το νέο τεύχος του περιοδικού «Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορεί την Κυριακή, 20/05 με την Καθημερινή.
Τσάτνεϊ φράουλας

Τσάτνεϊ φράουλας

Με τις ζουμερές φράουλες φτιάχνουμε λιχουδιές στο λεπτό.

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ

Κουλούρια με ταχίνι

Κουλούρια με ταχίνι

Η συνταγή είναι της κ. Ζωής Φίφα από τη βόρεια Εύβοια. Τα κουλουράκια αυτά είναι μια συνταγή της μητέρας της, για την οποία, όπως λέει, τρελαίνονται οικογενειακώς. «Γίνονται πολύ εύκολα και είναι νοστιμότατα και θρεπτικά».

Αφιερώματα