ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Αρχική Σελίδα  /  

Γλυκά απο το περιοδικό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
ΚΛΑΣΙΚΑ+ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

Μπακλαβάς με αμύγδαλα, τζίντζερ, καστανή ζάχαρη και σιρόπι εσπεριδοειδών

Μερίδες: για ταψί 30x40 εκ.
Προετοιμασία: 20΄
Χρόνος: 1 ώρα + 30΄
Βαθμός Δυσκολίας: Μέτριας Δυσκολίας
Νένα Ισμυρνόγλου

Κείμενο: Νένα Ισμυρνόγλου

Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος

Αποθήκευση για αργότερα

Δημοφιλή

Η εμπειρία που λέγεται Quique Dacosta

Λαδοτύρι με γάλα δυνατό

Η BARILLA «έτρεξε» στο 11 ο Ioannina Lake Run!