Βάρσος

Κείμενο: Ντιάνα Καρτσαγκούλη
Με κλειστά τα μάτια φτιάχνουν τα παγωτά στο all time classic ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς - 124 χρόνια εμπειρίας είναι αυτά. Ολα παρασκευάζονται με ελληνικό γάλα αγελάδος· για το καϊμάκι, που είναι και το πιο φημισμένο, χρησιμοποιούν πρόβειο - γι’ αυτό έχει μεστή γεύση και έντονη, εξαίσια μυρωδιά. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα και το παρφέ σοκολάτας (είναι σαν πλούσια μους, αλλά σε παγωμένη μορφή), καθώς και το φουντούκι (όχι πολύ έντονο το άρωμα, μιλάμε για φυσικά προϊόντα). Το καλοκαίρι θα βρείτε παγωτά βερίκοκο και ροδάκινο. Foodie tip: προμηθευτείτε τα φημισμένα μαρεγκάκια του Βάρσου και σερβίρετέ τα με παγωτό βανίλια και σιρόπι βύσσινο - σαν παγωμένη πάβλοβα.
Βάρσος,
κόστος: 10,50€/κιλό, 14,50€ τα παρφέ
Κασσαβέτη 5, Κηφισιά,
Τ/210-80.12.472 16