ΑΓΟΡΑ
Τα φιστίκια της κυρίας Ελένης
Αίγινα

Grande dame της ελληνικής δημοσιογραφίας (έχει, μεταξύ άλλων, σπουδάσει θέατρο, μουσική, φιλολογία και δραματική τέχνη στη Σορβόννη), η Ελένη Κυπραίου ζει εδώ και χρόνια στην Αίγινα ως φιστικοπαραγωγός. Παράγει ολόγλυκα φιστίκια, τρίμμα φιστικιού, φιστικοβούτυρο και ένα εξαιρετικό φιστικόλαδο που μπορεί να απογειώσει τα φαγητά σας - δοκιμάστε το σε ψητά ψαρικά, κρεατικά και σε γλυκά. Τα προϊόντα θα τα προμηθευτείτε από το κτήμα της. Ποσότητες δίνει στον Διόνυσο, που τα συσκευάζει με την επωνυμία του. •
Περιβόλα,
Τ/22970-22.401, 6936-713.201.