ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΟΙΝΟΣ

Ροζέ κρασί

Ροζέ κρασί

Πίνεται κρύο, ταιριάζει στις υψηλές θερμοκρασίες που έχουμε τους θερινούς μήνες στον τόπο μας και είναι, παγκοσμίως, η νέα τάση στο χώρο του κρασιού.
Όλγα Ιακωβίδου και Βαγγέλης Χατζηβαρύτης: το αμπέλι και το κρασί ήταν και παραμένει η μεγάλη τους αγάπη.

Φυσικώς... εξαισια

Ανηφορίζουμε προς το Κιλκίς, στις παρυφές του πανέμορφου όρους Πάικο, στο Κτήμα Χατζηβαρύτη, με τη φημισμένη Γουμένισσα.

ΜΠΙΡΑ

Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Δοκιμάζουμε τις μπίρες μας σε διάφορες θερμοκρασίες, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτήν που μας αρέσει περισσότερο.

ΚΟΚΤΕΙΛ

Το Wisdom Hunter στο Odori με ελληνικό βερμούτ.

Επιστροφή στα κλασικά ποτά

Ένα νέο δυναμικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποτό και στο κοκτέιλ, και Έλληνες επαγγελματίες υπηρετούν με συνέπεια τις νέες τάσεις.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ

O γεωπόνος Νίκος Τσοκαλής, έμπειρος ποτοποιός, ιδρυτής της ομώνυμης αποσταγματοποιίας.

Τσίπουρο από προσφυγικά συνταγολόγια

Με το προσφυγικό κύμα ήρθαν οι βιρτουόζοι Μικρασιάτες με τους καλογυαλισμένους άμβυκές τους και γέμισε η πόλη με το άρωμα του τσίπουρου. Δύο σύγχρονοι παραγωγοί συνεχίζουν επάξια την παράδοση.

Αφιερώματα