ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΟΙΝΟΣ

10 κρασιά για το γιορτινό τραπέζι

10 κρασιά για το γιορτινό τραπέζι

Ο εορταστικός οίνος ο περιούσιος θέλει σκέψη και ίσως κάποια καθοδήγηση από τον ειδικό, πριν σπεύσουμε στην κάβα.
Βγαίνουν τα νέα Beaujolais

Βγαίνουν τα νέα Beaujolais

Το πιο διαδεδομένο οινικό «έθιμο» ανά την υφήλιο διεκδικεί την προσοχή μας. Σημειώστε την ημερομηνία: στις 21 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν τα Beaujolais της φετινής χρονιάς.

ΜΠΙΡΑ

Οι νέες μπίρες του καλοκαιριού  είναι χειροποίητες και νόστιμες

Οι νέες μπίρες του καλοκαιριού είναι χειροποίητες και νόστιμες

Ετικέτες που ξεπετάγονται σαν φυσαλίδες μπίρας από παντού. Κάθε τόπος έχει και την παραγωγή του. Μικρές εμφιαλώσεις, limited edition. Γεύσεις σπαρταριστές. Νομαδικές και σπιτικές, νησιώτικες, εποχικές, τροπικές, αφιλτράριστες και απαστερίωτες. Δοκιμάσαμε και ξεχωρίσαμε την ήρα από το... κριθάρι, και από όλες τις κατηγορίες διαλέξαμε τις νοστιμότερες ντεμπιτάντ.
Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Δοκιμάζουμε τις μπίρες μας σε διάφορες θερμοκρασίες, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτήν που μας αρέσει περισσότερο.

ΚΟΚΤΕΙΛ

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ

Τα τσίπουρα που βάζουν κάτω το κονιάκ

Τα τσίπουρα που βάζουν κάτω το κονιάκ

Διαλεχτά στέμφυλα, φροντισμένες αποστάξεις, παλαίωση σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια και έμπειρο χαρμάνιασμα. Αυτά τα παλαιωμένα αποστάγματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από ένα καλό ουίσκι, ένα παλαιωμένο ρούμι. Κάποια μπορούν να συγκριθούν και με κονιάκ.
Τζιν από τον τόπο σου

Τζιν από τον τόπο σου

Έλληνες ποτοποιοί τρίτης και τέταρτης γενιάς αφήνουν στην άκρη τον γλυκάνισο και αποστάζουν άρκευθο.

Αφιερώματα