ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

ΟΙΝΟΣ

Ο σομελιέ προτείνει #9

Ο σομελιέ προτείνει #9

Πλησιάζοντας το καλοκαίρι, υπάρχει αύξηση στην κατανάλωση λευκών και ροζέ κρασιών και μείωση των ερυθρών λόγω της αντίληψης ότι τα ερυθρά κρασιά πίνονται σε θερμοκρασία δωματίου.

ΜΠΙΡΑ

Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Το σωστό σερβίρισμα της μπίρας

Δοκιμάζουμε τις μπίρες μας σε διάφορες θερμοκρασίες, προκειμένου να καταλήξουμε σε αυτήν που μας αρέσει περισσότερο.

ΚΟΚΤΕΙΛ

Το Wisdom Hunter στο Odori με ελληνικό βερμούτ.

Επιστροφή στα κλασικά ποτά

Ένα νέο δυναμικό κοινό παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ποτό και στο κοκτέιλ, και Έλληνες επαγγελματίες υπηρετούν με συνέπεια τις νέες τάσεις.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ

Αναζητωντας τη δροσιά

Αναζητωντας τη δροσιά

Λιμάνια, αεροδρόμια, αστικά μπαλκόνια, πατρογονικές αυλές, παραλίες και βουνοπλαγιές: η εξίσωση του καλοκαιριού με σταθερό παρoνομαστή ένα ποτήρι δροσερό κρασί.
Ούζο: Το φλέρτ του καλοκαιριού

Ούζο: Το φλέρτ του καλοκαιριού

Το ούζο είναι στην παραδοσιακή μας κατανάλωση αλκοολούχων, κάτι ανάλογο με το φλερτ στην προσωπική μας ζωή. Είναι η τέχνη της προετοιμασίας, του παιχνιδιού, των εναλλαγών στη γεύση, του... τσιμπήματος, του μεζέ!

Αφιερώματα