ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣNever say dieNever say die: κοκτέιλ με τζιν, ρούμι και ανανά

Στην εκδοχή του Gin Joint χρησιμοποιείται ένα δικό τους blend από διαφορετικά βερμούτ, αρωματισμένο με γλυκά μπαχαρικά. Το κοκτέιλ σερβίρεται ως είθισται σε χαμηλό παλιακό ποτήρι, με μία φλούδα πορτοκαλιού και ένα γλειφιτζούρι περγαμόντου.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Γεμίζουμε με πάγο το ποτήρι που πρόκειται να σερβίρουμε, ώστε να κρυώσει.
  2. Σε ένα ψηλό ποτήρι βάζουμε πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά το Campari, το βερμούτ και το τζιν που έχουμε επιλέξει.
  3. Αδειάζουμε τον πάγο από το ποτήρι σερβιρίσματος, προσθέτουμε καθαρό πάγο, και σουρώνουμε το κοκτέιλ από πάνω.
  4. Σερβίρουμε με μία φλούδα πορτοκαλιού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Οινοχόος, τεύχος 45.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών