ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣVamma (+ τζιν + βερμούτ)Ελληνικό spritz με τζιν και βερμούτ
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το κοκτέιλ Fiesta Dead, ξεκινάμε βάζοντας σε ένα σέικερ όλα τα υλικά μαζί με 2 παγάκια.
  2. Χτυπάμε πολύ καλά για 15 δευτερόλεπτα, ώστε να λιώσει η μαρμελάδα.
  3. Σουρώνουμε σε ένα μεγάλο ποτήρι, γεμίζουμε με τριμμένο πάγο, γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα και τα φύλλα του δυόσμου και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 49.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών