15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το Spanish Flea, ξεκινάμε φτιάχνοντας ένα σιρόπι λεβάντας, βράζοντας για 1 λεπτό 2 μέρη ζάχαρη με 1 μέρος νερό μαζί με μερικά φύλλα λεβάντας.
- Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει και ζυγίζουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε (10 ml).
- Σε ένα σέικερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί με λίγο πάγο και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σουρώνουμε σε ψηλό κουπέ ποτήρι (με ποδαράκι) και σερβίρουμε το κοκτέιλ με ένα κλαράκι λεβάντα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γλυκές Ιστορίες, τεύχος 46.