10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Βάρος: 300 γρ.

Διαδικασία

  1. Για την πικάντικη σάλτσα με ντοματίνια και τσίλι, ρίχνουμε στον κάδο του πολυκόφτη που διαθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα ντοματίνια και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
  2. Προσθέτουμε τον λεμονοχυμό, το μέλι, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και πολτοποιούμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.
  3. Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο κατά βούληση.
  4. Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών