ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Ριζότο

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγείρεψε για εμάς μια παραλλαγή του κλασικού ριζότο μιλανέζε, για να μας δείξει όλα τα στάδια παρασκευής του φαγητού, και μας δίνει χρήσιμες οδηγίες για το πώς θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Υλικά: 1 - 2 μέτρια κρεμμύδια, 1 - 2 σκελίδες σκόρδου, 50 ml λάδι, 280 γρ ρύζι, 200 ml λευκό κρασί, 450 ml ζωμού, 10- 12 στιμόνες σαφράν, 50 γρ βούτυρο, 100 γρ παρμεζάνα, λίγο ξύζμα λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.