ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ

Iced Brew, δηλαδή φίλτρου με πάγο

Δροσερός, γευστικός και εύκολος στην παρασκευή. Με μια οικονομική συσκευή και απλές οδηγίες είναι έτοιμος σε λίγα λεπτά.

Αν έχετε επισκεφτεί πρόσφατα κάποιο από τα café που υποστηρίζουν την κουλτούρα του speciality, μπορεί να έχετε δοκιμάσει τον cold brew, δηλαδή έναν κρύο καφέ φίλτρου που παρασκευάζεται με αργή εκχύλιση (μπορεί να κρατήσει μέχρι και 12 ώρες). Συνήθως περιέχει και μια μικρή ποσότητα ζάχαρης, που λειτουργεί ως ισορροπιστής οξύτητας και ως συντηρητικό, για να διατηρηθεί αρκετές ώρες το ρόφημα. Η παρασκευή του στο σπίτι είναι δύσκολη, χρονοβόρα και ασύμφορη. Ο iced brew, αντίθετα, φτιάχνεται ακολουθώντας τη διαδικασία του ζεστού καφέ φίλτρου. Τον δοκιμάσαμε πρώτη φορά στο Taf Coffee Shop (Eμ. Μπενάκη 7-9, Αθήνα) και τους ζητήσαμε τη συνταγή τους. Με μία μόνο «συσκευή» χαμηλού κόστους, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από καταστήματα με είδη καφέ, έχετε ό,τι χρειάζεστε για να τον παρασκευάσετε στο σπίτι.

Δημοφιλή

Galette με μήλα

Fridays State of Life!