ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 47 που βρέθηκαν αναζητώντας Δημήτρης Ρουσουνέλος.

1. Η ζωή μας δεν άλλαξε με τα τοπιναμπούρ

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/η-ζωή-μας-δεν-άλλαξε-με-τα-τοπιναμπούρ

Ο κήπος του κόσμου, πέρα από σύνορα, τροφοδοτεί την ανάγκη για ποικιλία, αυτάρκεια, εξέλιξη της διατροφής μας, αδιαλείπτως....

2. Στο τριάστερο του Τζανείου

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/στο-τριάστερο-του-τζανείου

Ουσία και συναίσθημα· η αλάνθαστη συνταγή που χτίζει κάστρα αυτογνωσίας....

3. Κυκλάδες νόστιμες και ομοούσιες

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/κυκλάδες-νόστιμες-και-ομοούσιες

Το κάλεσμα του «Γαστρονόμου» ήταν τροφή για σκέψη. Τα είπαμε, ξανά, όπως σπάνια έχουμε την ευκαιρία. Τα βρέξαμε με μια γουλιά κρασί, ένα καραφάκι τηνιακή ρακή....

4. Στο εστιατόριο πας για φαγητό

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/στο-εστιατόριο-πας-για-φαγητό

Έχεις πεινάσει, θες να χορτάσεις, αλλά θες και την περιποίησή σου....

5. Τόση χαρά, ένα και μόνο δέντρο

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/τόση-χαρά-ένα-και-μόνο-δέντρο

Στην καρδιά αγαλλίαση, στα χέρια ελαφρύς ιδρώτας, στα πόδια μου φτερά, μια παραζάλη ευφραντική, που εντάθηκε σαν είδα το πλούτος και την ομορφιά του δέντρου. ...

6. Πάμε για χόρτα*

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/πάμε-για-χόρτα

Ελλάδα δυο κόσμων. Βιώνει την Ανατολή, ψαχουλεύει τη Δύση....

7. Η κουζίνα είναι καράβι που ταξιδεύει

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/η-κουζίνα-είναι-καράβι-που-ταξιδεύει

Χαρτογραφούνται οι διαδρομές που διήνυσαν οι γεύσεις ως να γίνουν τροφή....

8. Το ταξίδι έχει τα δικά του hashtags

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/το-ταξίδι-έχει-τα-δικά-του-hashtags

Από Σεπτέμβρη και ύστερα ταξιδεύεις με υπομονή, ζώνεσαι χιούμορ, προμηθεύεσαι παξιμάδι, κοπανιστή και ντοματούλα, όπως παλιά. Όπως πάντα!...

9. Μάγειρες, άγγελοι χωρίς ρομφαία, με κουτάλα

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/μάγειρες-άγγελοι-χωρίς-ρομφαία-με-κουτάλα

Να παίρνει ευχαρίστηση ο άνθρωπος με την τροφή, να βρίσκει την υγειά του. ...

10. Σχολιάζοντας τα #vraveiapoiotitas17

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/βραβεία/σχολιάζοντας-τα-vraveiapoiotitas17

11. Ελληνικά εστιατόρια, πρεσβείες πολιτισμού*

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/ελληνικά-εστιατόρια-πρεσβείες-πολιτισμού

Η ελληνική μαγειρική είναι το μεγάλο μας όπλο....

12. Περνάμε καλάααα!

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/περνάμε-καλάααα

Να «περνάμε καλά», αυτό είναι το ζητούμενο στο πιάτο. Η μαγειρική δεν ενδιαφέρει και τόσο......

13. Εύρον πρασίνην πέτραν ωραιοτάτην*

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/εύρον-πρασίνην-πέτραν-ωραιοτάτην

Με μια κουταλιά γλυκό κουταλιού κουφέτο ξαναφέρνω τη Μήλο στη γευστική μου μνήμη....

14. Κοινός παρονομαστής: λούζα

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/κοινός-παρονομαστής-λούζα

Εκατόν σαράντα εθελοντές αναμετρήθηκαν με παραδόσεις, πολιτισμικές ροές, πνεύματα, οίνους, οινοπνεύματα, κατσαρόλες και μυρωδιές. ...

15. Ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/ό-τι-γυαλίζει-δεν-είναι-χρυσός

«...δεν είναι καθόλου ωραίο να στηρίζεσαι στη φήμη των προϊόντων και πάνω σου να ξεσαβουριάζονται χαλβάδες πετρωμένοι, ανωρίμαστα αλλαντικά, λουκούμια χωρίς αρώματα, τυριά χωρίς ταυτότητα, λάδια χωρίς ισορροπία... Ας το προσέξουμε οι καταναλωτές.»...

16. «... Τι νόημα έχει να τρως χωρίς να συναναστρέφεσαι;»*

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/τι-νόημα-έχει-να-τρως-χωρίς-να-συναναστρέφεσαι

Το φαγητό, εκτός από βασική ανάγκη για τη ζωή, είναι και απόλαυση. Ευτυχώς!...

17. Η κάθοδος των ΜεΖεν-αίων

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/η-κάθοδος-των-μεζεν-αίων

Για δυο μέρες, 14 και 15 Μαρτίου, το ΜεΖεν του Βόλου και της Λάρισας φέρνει τη φιλοσοφία του τσιπουράδικου στο “The Trap”, στην καρδιά της πρωτεύουσας....

18. Καφεμάτικα με τηγάνιση και χταπόδι στο ζουμί του

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/καφεμάτικα-με-τηγάνιση-και-χταπόδι-στο-ζουμί-του

Ο Γιάννης Γαβαλάς, ο Παναγιώτης Μενάρδος και ο Δημήτρης Ρουσουνέλος, τρία από τα μέλη της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, μαγείρεψαν για μας με ντόπια υλικά πιάτα με γεύσεις που άντεξαν στο χρόνο. ...

19. Σύρος και στο τυρί, νόστιμη κι αρχοντική

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/σύρος-και-στο-τυρί-νόστιμη-κι-αρχοντική

Σήμερα λειτουργούν στο νησί δυο καλά οργανωμένα τυροκομεία....

20. Λουκούμι: το γευστικό θεμέλιο της Ερμούπολης

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/λουκούμι-το-γευστικό-θεμέλιο-της-ερμούπολης

Φραγκοσυριανή, Ντελαγκράτσια, λουκούμια, χαλβαδόπιτες, Σαν Μιχάλη, Νεώριο, θέατρο Απόλλων, …ονόματα, λέξεις αναφοράς που προσδιορίζουν τη Σύρο....