ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-2 από 2 που βρέθηκαν αναζητώντας Δρ Βασίλης Δημόπουλος και Άννα Μηλιώνη
από το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας
.

1. Παλιό κρασί, μα φρέσκο λάδι

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ασφάλεια-τροφίμων/παλιό-κρασί-μα-φρέσκο-λάδι

Ο χρόνος είναι ο άσπονδος εχθρός του ελαιολάδου και, σε αντίθεση με το κρασί, εδώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα....

2. Βάζουμε το λάδι στο ψυγείο

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/βάζουμε-το-λάδι-στο-ψυγείο

Τέσσερις είναι οι μεγάλοι εχθροί του ελαιολάδου: ο χρόνος, το φως, το οξυγόνο και η θερμοκρασία....