ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 59 που βρέθηκαν αναζητώντας Μαρία Χαψούλα.

1. Καρποί της αφθονίας και της φιλονικίας

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/καρποί-της-αφθονίας-και-της-φιλονικίας

2. Επιστροφή στα μπακάλικα της γειτονιάς: Βούλα-Βάρη

https://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/αγορά/1-επιστροφή-στα-μπακάλικα-της-γειτονιάς-νέα-σμύρνη

Αν κάτι θετικό βγήκε από τον κατ’οίκον περιορισμό, είναι το ότι επιστρέψαμε στα μικρά καταστήματα τροφίμων της περιοχής μας, εκεί όπου μας απευθύνονται με το μικρό μας όνομα και μας ρωτάνε τι θα μαγειρέψουμε σήμερα. Ακολουθούμε την υπεύθυνη ανάπτυξης γαστρονομικού τομέα Μαρία Χαψούλα στα ψώνια της στη Βούλα και τη Βάρη και σημειώνουμε νόστιμες διευθύνσεις. ...

3. Μια σκέτη από ζωή

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/μια-σκέτη-από-ζωή

«Ι do what I have to do To get by But I know what is wrong And I know what is right And I’d die for the truth In my secret life»...

4. Strawberry fields forever

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/strawberry-fields-forever

Η μακαρονάδα τώρα είναι σερβιρισμένη στα πιάτα και αχνίζει. Δίπλα η Νεμέα έχει ήδη αρχίσει να ιδρώνει στα κολονάτα ποτήρια....

5. Οι πραλίνες των Βρυξελλών

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/οι-πραλίνες-των-βρυξελλών

Οι δύο μεζέδες-σπεσιαλιτέ των Βρυξελλών, που βρίσκει κανείς παντού, από καντίνες στον δρόμο μέχρι τα πιο γκουρμέ εστιατόρια, σε όλες τις πιθανές παραλλαγές. ...

6. Τι αφήνουμε, τι κρατάμε στη νέα δεκαετία

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/2-τι-αφήνουμε-τι-κρατάμε-στη-νέα-δεκαετία

10+10=20! Οι συντάκτες του Γαστρονόμου γράφουν όσα θα ήθελαν να αλλάξουν και ό,τι εύχονται να συμβεί στην αυγή της νέας δεκαετίας: στην εστίαση, στις καταναλωτικές μας συνήθειες, στην ελληνική γαστρονομία. ...

7. Μία γευστική ιστορία με αρώματα και μυστικά της Μικράς Ασίας στο Αρχοντικό Μπενιζέλων

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/μία-γευστική-ιστορία με-αρώματα-και-μυστικά-της-μικράς-ασίας-στο-αρχοντικό-μπενιζέλων

 30 τυχεροί -καλεσμένοι έζησαν μία γευστική και όχι μόνο βραδιά με εισιτήριο τους κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με την κάρτα Mastercard®....

8. Χριστούγεννα με fish ’n’ chips

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/χριστούγεννα-με-fish-n-chips

Το μενού είναι χριστουγεννιάτικο, με πρωταγωνιστές στο τραπέζι τηγανητό μπακαλιάρο Ατλαντικού, αλλά και κλασικό χοιρινό, αργοψημένο σε μπίρα. ...

9. Καρμπονάρα αλά Ρομάνα

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/καρμπονάρα-αλά-ρομάνα

Χαζεύω γύρω μου τα πιάτα για να φτιάξω την όρεξή μου και, απ’ ό,τι φαίνεται, εδώ οι σπεσιαλιτέ είναι οι μακαρονάδες. Τα ζυμαρικά είναι χειροποίητα, ολόφρεσκα και πραγματικά νόστιμα. ...

10. Στο μοναδικό αστεράτο χορτοφαγικό της Νέας Υόρκης

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/στο-μοναδικό-αστεράτο-χορτοφαγικό-της-νέας-υόρκης

Ήμουν πολύ επιφυλακτική ως προς το φαγητό που θα δοκιμάζαμε και πόνταρα στην έκπληξη....

11. Στην Ιθάκη με μπουνάτσα

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/στην-ιθάκη-με-μπουνάτσα

Κατάφυτοι φυσικοί όρμοι που χύνονται μέσα στη θάλασσα. Καταγάλανα νερά, πεντακάθαρα, κρυστάλλινα, διαφανή. ...

12. Το δικό μου Γαλαξίδι

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/το-δικό-μου-γαλαξίδι

Τα μαγαζάκια στη σειρά και τα αρχοντικά με τα ακρόπρωρα στα μπαλκόνια, δημιουργούν ένα πανέμορφο νησιωτικό σκηνικό στη στεριά. ...

13. Τα χερίσια της Χίου

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/τα-χερίσια-της-χίου

Στο ταβερνάκι στα Αυγώνυμα, με τα πεντανόστιμα χειροποίητα ζυμαρικά και όσο ντόπιο τυρί τριμμένο από πάνω λαχταράει η ψυχούλα μου, αγναντεύοντας το πέλαγος και ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, χόρτασα από αγνή καλοσύνη και έμφυτη φιλοξενία. ...

14. Κοκορέτσι αντί καφέ

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/κοκορέτσι-αντί-καφέ

Αν ξυπνήσει κανείς στις έξι με επτά το πρωί της Κυριακής του Πάσχα στην Άμφισσα, θα αντικρίσει ένα τεράστιο σύννεφο καπνού να καλύπτει την πόλη....

15. Όταν ο «Γ» συναντησε τον Βάγκνερ που συνάντησε τις ντομάτες

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/όταν-ο-γ-συναντησε-τον-βάγκνερ-που-συνάντησε-τις-ντομάτες

Ένα ντοκιμαντέρ που προβάλλεται ήδη αυτές τις μέρες στις αίθουσες μας μεταφέρει στη ζωή ενός μικρού χωριού στον θεσσαλικό κάμπο. ...

16. Για όστρακα στο West Village

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/για-όστρακα-στο-west-village

Όλες οι εθνικότητες, όλοι οι πολιτισμοί συνυπάρχουν και συνεισφέρουν στη μοναδικότητα που ορίζει αυτή την πόλη....

17. Γη: Plant based φαγητό αξιώσεων

https://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/γη-plant-based-φαγητό-αξιώσεων

Ένα all day χορτοφαγικό εστιατόριο που μετράει ήδη πέντε χρόνια παρουσιάς στα νότια προάστια, ανανεώθηκε με νέα πιάτα και ιδέες, που θα ζήλευε και το καλύτερο vegan restaurant της Νέας Υόρκης....

18. Πίτα à la marocain

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/πίτα-à-la-marocain

Και τότε ήρθε η παστίγια. Η δική τους εμβληματική πίτα....

19. Στα στέκια τα αγαπημένα

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/στα-στέκια-τα-αγαπημένα

Tα τζάμια στις πανύψηλες ξύλινες τζαμόπορτες έχουν θαμπώσει απ’ τις ανάσες των θαμώνων που ζεσταίνουν τον χώρο....

20. Κέρδισε η στριφτή σπανακόπιτα

https://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/κέρδισε-η-στριφτή-σπανακοπίτα

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του ΚΑΠΗ Λαυρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία....