ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 614 που βρέθηκαν αναζητώντας Νένα Ισμυρνόγλου.

1. Ψωμί του τηγανιού και του φούρνου, με μπέικον, πατάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/ψωμί-του-τηγανιού-και-του-φούρνου-με-μπέικον-πατάτα-και-φρέσκο-κρεμμυδάκι

Έχει τον μπελά του, αλλά είναι εντυπωσιακό και πολύ νόστιμο. Θα το σερβίρουμε σε brunch ή σε ένα κάλεσμα για κρασί ή μπίρα. ...

2. Μπουφές χωρίς κόπο

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/συμβουλές/μπουφές-χωρίς-κόπο

Χωρίς να ανάψουμε φούρνο ή μάτια και χωρίς να περάσουμε ώρες ατελείωτες στην κουζίνα, ετοιμάζουμε τάπας, που θα ταιριάξουν με αποστάγματα. ...

3. Εξαίσιο κάστανο γλυκό με μέλι θυμαρίσιο και γαρίφαλο

http://www.gastronomos.gr/gr/γλυκά/κλασικά-αγαπημένα/εξαίσιο-κάστανο-γλυκό-με-μέλι-θυμαρίσιο-και-γαρίφαλο

Ιδανικά είναι τα μαρόνια Κρήτης, που ξεφλουδίζονται εύκολα από την εσωτερική τους φλούδα, χωρίς να κομματιάζονται. ...

4. Ψάρι με σπανάκι και ούζο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ψάρι-με-σπανάκι-και-ούζο

Επιλέγουμε όποιο φιλέτο λευκόσαρκου ψαριού μας αρέσει, όπως πέρκα, μπακαλιάρος, λαυράκι κ.α. και ετοιμάζουμε εύκολα ένα πεντανόστιμο βραδινό, ιδανικό για μετά τη δουλειά. ...

5. Μοσχάρι με μανιτάρια και μουστάρδα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μοσχάρι-με-μανιτάρια-και-μουστάρδα

6. Της γιορτής τα εδέσματα

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/βραβεία/awards-2019/της-γιορτής-τα-εδέσματα

Οι σεφ του περιοδικού άνοιξαν παλιά συνταγολόγια, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν πολυτελείς, αρχοντικούς και μερακλίδικους μεζέδες από τις χαμένες πατρίδες του ελληνισμού. Με το κρασί στο επίκεντρο και ντόπια αποστάγματα σε κοκτέιλ, εγκάρδιες χειραψίες και συγκινητικά συγχαρητήρια, ήταν αναμφισβήτητα μια αξέχαστη βραδιά, από όπου κανείς δεν ήθελε να αποχωρήσει. ...

7. Χοιρομέρι με τραγανή κρούστα μουστάρδας-ψωμιού

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/χοιρομέρι-με-τραγανή-κρούστα-μουστάρδας-ψωμιού

Οι Βρετανοί αγαπούν αυτό το τραγανό μείγμα της κρούστας και σερβίρουν το χοιρομέρι τους, συνήθως, σε θερμοκρασία δωματίου. ...

8. Μία γευστική ιστορία με αρώματα και μυστικά της Μικράς Ασίας στο Αρχοντικό Μπενιζέλων

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/μία-γευστική-ιστορία με-αρώματα-και-μυστικά-της-μικράς-ασίας-στο-αρχοντικό-μπενιζέλων

 30 τυχεροί -καλεσμένοι έζησαν μία γευστική και όχι μόνο βραδιά με εισιτήριο τους κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή με την κάρτα Mastercard®....

9. Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/με-την-καθημερινή-της-κυριακής-ο-γαστρονόμος-ετοιμάζει-το-πάρτι-της-χρονιάς

10. Χοιρομέρι με γλυκόξινη κρούστα πορτοκάλι

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/χοιρομέρι-με-γλυκόξινη-κρούστα-πορτοκάλι

Ολιγόλεπτο ζέσταμα, ίσα να καραμελώσει το γλάσο με το οποίο θα αλείψουμε το χαμ, και ιδού: το πιο λαχταριστό και άνευ κόπου κύριο πιάτο του γιορτινού τραπεζιού. ...

11. Μηλόψωμο τραβηχτό

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μηλόψωμο-τραβηχτό

Εντυπωσιακό και απίθανα νόστιμο, αυτό το ψωμί είναι ιδανικό για γλυκό μπουφέ, για ένα γιορτινό, περιποιημένο πρόγευμα ή απλώς για να συνοδεύσει τον απογευματινό μας καφέ. ...

12. Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το πάρτι της χρονιάς

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/ο-γαστρονόμος-ετοιμάζει-το-πάρτι-της-χρονιάς

Στον Πρωτοχρονιάτικο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή 65 ιδέες για το ρεβεγιόν με ελάχιστο ή καθόλου μαγείρεμα....

13. Γιορτινός μπουφές: Mε τι μεζέδες θα συνοδεύσουμε τις σαμπάνιες και τα αφρώδη;

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/γιορτινός-μπουφές-mε-τι-μεζέδες-θα-συνοδεύσουμε-τις-σαμπάνιες-και-τα-αφρώδη

Χωρίς να ανάψουμε φούρνο ή μάτια και χωρίς να περάσουμε ώρες ατελείωτες στην κουζίνα, ετοιμάζουμε τάπας, που θα ταιριάξουν με όποιο ποτό, κρασί ή απόσταγμα πίνουν οι καλεσμένοι μας. Ετοιμάστε πρώτοι, τα μεζεδάκια για τις σαμπάνιες και τα αφρώδη κρασιά!...

14. Κότσι με μαύρη μπίρα, πορτοκάλι και μουστάρδα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/κότσι-με-μαύρη-μπίρα-πορτοκάλι-και-μουστάρδα

Χοιρινά κότσια βρίσκουμε σε όλα τα καλά κεντρικά και συνοικιακά κρεοπωλεία, αλλά καλό είναι να ενημερώσουμε από πριν τον κρεοπώλη μας και να κάνουμε την παραγγελία μας – το βάρος τους κυμαίνεται από 1.300 έως 1.800 γρ. το καθένα, ανάλογα με το μέγεθος, και το καθένα αρκεί για δύο μερίδες....

15. Η τέχνη του μενού

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/η-τέχνη-του-μενού

Όλοι συμφωνούν: η σύνθεση ενός μενού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ιδιαίτερα αυστηροί κανόνες δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως ωραίες ιδέες και χρήσιμες συμβουλές, που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. ...

16. Ταξίδια γεμάτα γεύσεις και αρώματα ξεκινάει ο Γαστρονόμος με την Mastercard

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/ταξίδια-γεμάτα-γεύσεις-και-αρώματα-ξεκινάει-ο-γαστρονόμος-με-την-mastercard

Powered by Mastercard ...

17. Cupcakes με κάστανο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/cupcakes-με-κάστανο

Αξιοποιούμε τη φίνα νοστιμιά του κάστανου σε ένα πολύ αγαπητό γλυκό, ιδανικό για πρωινό, για σνακ αλλά και μαζί με τον καφέ ή το τσάι. ...

18. Στον Γαστρονόμο Δεκεμβρίου - Επτά μενού-εμπειρίες

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/στον-γαστρονόμο-δεκεμβρίου-επτά-μενού-εμπειρίες

19. Λάχανο κατσαρόλας με μπέικον και λουκάνικο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/λάχανο-κατσαρόλας-με-μπέικον-και-λουκάνικο

Γερμανική συνταγή, που στην αυθεντική της μορφή είναι σούπα. Εμείς όμως την προτιμάμε ως μαγειρευτό φαγητό, με σάλτσα «δεμένη» με βρόμη. ...

20. Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, αχλάδι και σάλτσα πετιμεζιού

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/σαλάτα-με-κόκκινο-λάχανο-αχλάδι-και-σάλτσα-πετιμεζιού

Με καρότα και μήλα το περιμέναμε. Με αχλάδι, πορτοκάλι και πετιμέζι, όμως; ...