ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 726 που βρέθηκαν αναζητώντας Νικολέτα Μακρυωνίτου.

1. Περνάει ο γιαουρτάς

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/πρόσωπα/περνάει-ο-γιαουρτάς

Μπορεί να είναι το παλιότερο ντελιβεράδικο των νότιων και των δυτικών προαστίων. Δεν πουλάει όμως σουβλάκια και πίτσες. Από το 1956, η επιχείρηση Τσιαπάρας φτιάχνει και μοιράζει με το βαν ολόφρεσκο, νόστιμο, παραδοσιακό γιαούρτι ημέρας. ...

2. Το ισχυρό τηγάνι

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/το-ισχυρό-τηγάνι

28 εκ. διάμετρος, 10 χιλιοστά πάχος, 25 χρόνια εγγύηση στη μεταφορά θερμότητας και 5 χρόνια στην αντικολλητική επίστρωση. Ένα σκεύος για βαριά χρήση. ...

3. Το outsider της Σαντορίνης

http://www.gastronomos.gr/gr/ποτά/οίνος/το-outsider-της-σαντορίνης

Συγύρισε και αναφύτεψε τον οικογενειακό αμπελώνα, καλλιέργησε νέα κλήματα και τα κρασιά του θεωρούνται τώρα οι Σαντορίνες της νέας εποχής. ...

4. Τζιν από τον τόπο σου

http://www.gastronomos.gr/gr/ποτά/οινοπνευματώδη/1-τζιν-από-τον-τόπο-σου

Έλληνες ποτοποιοί τρίτης και τέταρτης γενιάς αφήνουν στην άκρη τον γλυκάνισο και αποστάζουν άρκευθο....

5. Πού θα βρούμε κασκαβάλ και πάστες κάρι;

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/πού-θα-βρούμε-κασκαβάλ-και-πάστες-κάρι

Το ξέρατε ότι η ελληνική αγορά έχει γιαμ αφρικανικά, yuzu Ιαπωνίας και λατινοαμερικανική ζάχαρη πανέλα; Βεβαίως! Και έχει και ρωσικά πελμένι made in Καλλιθέα, και σοκολατάκια από τη Μόσχα και χαρίσα από την Τυνησία, και άλλα εξωτικά. ...

6. Spondi Hommage: Ένα φθινόπωρο γεμάτο αναμνήσεις

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/spondi-hommage-ένα-φθινόπωρο-γεμάτο-αναμνήσεις

Η ομάδα της Σπονδής μας διηγείται την ιστορία της με γαστρονομικά ταξίδια στο παρελθόν της. ...

7. Το εκλεκτό μηλόξιδο των Ντελήδων

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/το-εκλεκτό-μηλόξιδο-των-ντελήδων

Μηλοπαραγωγοί από το 1950, η οικογένεια Ντελή παράγει βιολογικά μήλα και ένα νόστιμο μηλόξιδο, αφιλτράριστο και χωρίς θειώδη. ...

8. Η αφρόκρεμα των ελληνικών τροφίμων σε 15 τ.μ.

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/η-αφρόκρεμα-των-ελληνικών-τροφίμων-σε-15-τ-μ

Μικρό, αλλά περιεκτικό, το νέο κατάστημα του «Γαστρονόμου», εντός του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens, είναι μια άσκηση θάρρους και ταυτόχρονα ένα γεωμετρικό παράδοξο, αφού καταφέρνει να χωρέσει την ελίτ των ελληνικών προϊόντων, καθώς και τη γνώση και την εμπειρία της συντακτικής ομάδας του περιοδικού, σε μόλις 15 τ.μ. ...

9. Τα 4 αγαπημένα μας σουβλάκια με σάλτσα

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/τα-4-αγαπημένα-μας-σουβλάκια-με-σάλτσα

Η καλύτερη μπουκιά είναι η τελευταία, όπου η σάλτσα έχει μουλιάσει νόστιμα την πίτα. ...

10. Gastronomy Tuesdays στο Athénée

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/gastronomy-tuesdays-στο-athénée

Με πρώτο καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο ξεκινάει ένα πολλά υποσχόμενο γαστρονομικό σερί. ...

11. «Κάθε κρασί και μια φωτογραφία του αμπελώνα»

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/κάθε-κρασί-και-μια-φωτογραφία-του-αμπελώνα

Ενδιαφέρον case study ο 40χρονος οινολόγος Απόστολος Θυμιόπουλος από τη Νάουσα, ο οποίος έφτιαξε μια σειρά από αξιόλογα κρασιά που αποτυπώνουν απόλυτα το terroir. ...

12. Juju: στο Divani Caravel ξεχωρίσαμε τα κλασικά

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/juju-στο-divani-caravel-ξεχωρίσαμε-τα-κλασικά

Διεθνές και μοντέρνο μενού που χωράει όμως και κάμποσα κλασικά πιάτα, εκτελεσμένα με φροντίδα. ...

13. Γύρω από το τραπέζι είμαστε όλοι ίσοι

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/γύρω-από-το-τραπέζι-είμαστε-όλοι-ίσοι

Έφτιαξαν σπίτια και μαγαζιά εδώ, μια νέα ζωή. Χαμογελαστοί και νικητές, σαν τις κυρίες της αυλής στο εξώφυλλό μας....

14. Bony Fish: Ανακαλύπτοντας τον σεφ Ζήνωνα Χριστοφίδη

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/bony-fish-ανακαλύπτοντας-τον-σεφ-ζήνωνα-χριστοφίδη

Ένας λαμπρός μάγειρας δίνει τα διαπιστευτήριά του στη Χερσόνησο της Κρήτης, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, πλάι στη θάλασσα. ...

15. Στους λεμονόκηπους του «προφεσόρε»

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/στους-λεμονόκηπους-του-προφεσόρε

Διασχίζοντας την ακτογραμμή νοτιοανατολικά της Νάπολης, λίγο μετά την Πομπηία φυτρώνουν οι ξακουστές λεμονιές του Σορέντο και του Αμάλφι. ...

16. Φαγητό επί ποδός

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/φαγητό-επί-ποδός

Το street food στη Νάπολη είναι τρόπος ζωής. Δοκιμάσαμε από πίτσα διπλωμένη και τηγανητό ψαράκι μέχρι αφράτα ψωμάκια και αλμυρά μπισκότα. ...

17. Τα ριστοράντε του κόλπου

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/τα-ριστοράντε-του-κόλπου

Από το Pozzuoli και το Sorrento μέχρι την καρδιά της Νάπολης, αυτά είναι 3 εστιατόρια που ξεχωρίζουν....

18. Τρώμε πίτσα στη Νάπολη

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/1-εστιατόρια/τρώμε-πίτσα-στη-νάπολη

Όταν ρώτησα τους Ναπολιτάνους φίλους μου ποια είναι η καλύτερη πίτσα στην πόλη, μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Οι Ναπολιτάνοι είναι ασυναγώνιστοι πιτσαγιόλι, κάτι που διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, αφού το φαγητό ήταν εξαιρετικό σε όσες πιτσαρίες επισκεφθήκαμε – και δεν ήταν καθόλου λίγες....

19. Σε αυτά τα ελαιόλαδα κάνουν σκαρπέτα* οι Ναπολιτάνοι

http://www.gastronomos.gr/gr/προϊόντα/σε-αυτά-τα-ελαιόλαδα-κάνουν-σκαρπέτα-οι-ναπολιτάνοι

Τι σχέση έχει η Φωκίδα με την ελαιοκαλλιέργεια στην Καμπανία, πόσες ποικιλίες καλλιεργούνται, ποια τα χαρακτηριστικά τους, ποιοι παραγωγοί κάνουν εξαιρετική δουλειά. ...

20. Τζελάτο ή σοκολάτο;

http://www.gastronomos.gr/gr/εστιατόρια/καφέ-μπάρ/τζελάτο-ή-σοκολάτο

Παγωτό αρτιτζιανάλε, χειροποίητες σοκολάτες, σφολιατέλες και ζουμεροί μπαμπάδες στις καλύτερες παστιτσερίες της πόλης....