ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-20 από 46 που βρέθηκαν αναζητώντας Περικλής Κοσκινάς.

1. Μπριζόλες στο τηγάνι

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/συμβουλές/μπριζόλες-στο-τηγάνι

Αποδεδειγμένα, οι μπριζόλες είναι το αγαπημένο comfort food των ελληνικών νοικοκυριών. Σοτέ, τηγανητό ή ψητό, αυτό το νόστιμο κομμάτι χοιρινού ή μοσχαριού ψήνεται σε λιγότερο από 15 λεπτά και μαζί με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί το ιδανικό γεύμα....

2. Με την αύρα της Εύης

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/με-την-αύρα-της-εύης

Με την πολύχρωμη, εύθυμη και απόλυτα καταλυτική αύρα της αείμνηστης Εύης Βουτσινά να φωτίζει ένα ένα τα πιάτα τους, η ομάδα των τεσσάρων σεφ του εστιατορίου Cookoovaya και συνθέτει ένα μενού στιβαρό, πλήρες και δομημένο πάνω στη σοφία του «γιατί», η οποία καθοδηγούσε κάθε βήμα της Εύης. ...

3. Μεσανατολίτικη maqlοοba, χορτοφαγική

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μεσανατολίτικη-maqlοοba-χορτοφαγική

H maqluba ή maqlooba είναι ένα φαγητό με βάση το ρύζι, πληθωρικό σε εμφάνιση και γεύση. Σημαίνει «αναποδογυρισμένος» και το μαγειρεύουν στην Παλαιστίνη, στο Ιράκ, στην Ιορδανία και στη Συρία, συνήθως με κοτόπουλο ή αρνάκι.Το πιο εντυπωσιακό συνοδευτικό για το γιορτινό μας τραπέζι, από την ομάδα της «Cookoovaya» (Κλεομένης Ζουρνατζής, Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος)...

4. 12η απονομή Βραβείων Ποιότητας Γαστρονόμου

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/12η-απονομή-βραβείων-ποιότητας-γαστρονόμου

Η Ελλάδα που ονειρευτήκαμε μέσα από τις ιστορίες 15 άξιων παραγωγών ...

5. Taste of Athens 2019

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/αφίξεις/taste-of-athens-2019

Ξένη δημοσίευση...

6. Το φαγητό του δρόμου βραβεύεται, ξεχωρίζει, ξαναδημιουργείται

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/γνώμες/το-φαγητό-του-δρόμου-βραβεύεται-ξεχωρίζει-ξαναδημιουργείται

Στη νέα στήλη της στο Foodie Guide, η Νένα Δημητρίου δοκιμάζει και προτείνει εστιατόρια, street food, κοκτέιλ και... τυρόπιτες, οτιδήποτε έχει σχέση δηλαδή με το φαγητό και θεωρεί ότι αξίζει να μας το γνωρίσει....

7. Δυο μυστικά νοστιμιάς για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/συμβουλές/δυο-μυστικά-νοστιμιάς-για-χοιρινές-μπριζόλες-στο-τηγάνι

Για να γίνει η μπριζόλα «λουκούμι»: μαρινάρισμα σε άλμη....

8. Κατσικάκι με πατάτες τηγανητές - μπλουμ!

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κατσικάκι-με-πατάτες-τηγανητές-μπλουμ

Μπορούμε να συνοδεύσουμε το κατσικάκι μας με μαρουλοσαλάτα με βινεγκρέτ μουστάρδας....

9. Σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, η νοστιμιά της βάσης

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σάλτσα-φρέσκιας-ντομάτας-η-νοστιμιά-της-βάσης

Μπορούμε να φτιάξουμε τη σάλτσα που θα καλύπτει τη βάση με φρέσκες ντομάτες, είτε να χρησιμοποιήσουμε κονσέρβα, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, ακόμη και πελτέ. Το σημαντικό είναι η σάλτσα να βράσει τόσο ώστε να είναι ελαφρώς συμπυκνωμένη, να μη βγάλει υγρά στο ζυμάρι και το μαλακώσει....

10. Μαύροι γίγαντες με κανέλα και δυόσμο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/νηστήσιμες-συνταγές/μαύροι-γίγαντες-με-κανέλα-και-δυόσμο

Πιο αρωματικούς γίγαντες στο φούρνο δεν έχετε δοκιμάσει!...

11. Σαλάχι μπουρδέτο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σαλάχι-μπουρδέτο

12. Μπακαλιάρος με αγκινάρες και κουκιά

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μπακαλιάρος-με-αγκινάρες-και-κουκιά

Μπακαλιάρος σε πρασινάδα με μπόλικο λεμονάκι. Αν το συοδέψετε και με μια ηπειρώτικη Ντεμπίνα θα το λατρέψετε....

13. Γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια και κάστανα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/γαλοπούλα-γεμιστή-με-συκωτάκια-και-κάστανα

Χριστούγεννα και γαλοπούλα, πάνε μαζί. Κι αυτή, είναι η καλύτερη που έφαγες ποτέ!...

14. Κεφαλονίτικη αγκιναρόπιτα-έκπληξη με παστό μπακαλιάρο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/κεφαλονίτικη-αγκιναρόπιτα-έκπληξη-με-παστό-μπακαλιάρο

Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα....

15. Μυρωδάτο κοτόπουλο «γεμιστό» με διάφορα χόρτα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/μυρωδάτο-κοτόπουλο-γεμιστό-με-διάφορα-χόρτα

Κοτόπουλο γεμιστό με χόρτα εποχής. Το φανταζόσουν; ...

16. Πικάντικα μπιφτέκια με σάλτσα μπάρμπεκιου

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/πικάντικα-μπιφτέκια-με-σάλτσα-μπάρμπεκιου

Φέτος η Αποκριά θα είναι καυτερή με σουβλάκια και κεμπάπ από μοσχάρι που σερβίρεται κατ’ οίκον. ...

17. Κοτόπουλο με κάρι και γάλα καρύδας

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοτόπουλο-με-κάρι-και-γάλα-καρύδας

Εξωτικό φαγητό θα βγάλει η κατσαρόλα, εύκολο όμως για να μην χάσουμε κι όλη μας τη μέρα. ...

18. Μπακαλιάρος με μελωμένα κρεμμύδια και σταφίδες στο φούρνο

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/γιορτές-και-καλέσματα/μπακαλιάρος-με-μελωμένα-κρεμμύδια-και-σταφίδες-στο-φούρνο

Γιορτάζουμε την ημέρα του Ευαγγελισμού με ένα φίνο πιάτο με επίκεντρο τον παστό μπακαλιάρο....

19. Τάπας με jamon (χαμόν) και ντομάτα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/σνακς-street-food/τάπας-με-jamon-χαμόν-και-ντομάτα

20. Κροκέτες τυριού (Croquetas de manchego)

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/σνακς-street-food/κροκέτες-τυριού-croquetas-de-manchego

Οι μεξικάνικες κροκετούλες τυριού θα γίνουν το αγαπημένο σας μεζεδάκι. ...