ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
HOME  /  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αποτελέσματα 1-7 από 7 που βρέθηκαν αναζητώντας Στέλλα Σπανού.

1. Ισλί μοσχάρι (ρολά μελιτζάνας με κοκκινιστό μοσχάρι)

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/ισλί-μοσχάρι-ρολά-μελιτζάνας-με-κοκκινιστό-μοσχάρι

2. Κοκκινιστά κεφτεδάκια «μακάλο» με πράσινες ελιές, από τη Φλώρινα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/κοκκινιστά-κεφτεδάκια-μακάλο-με-πράσινες-ελιές-από-τη-φλώρινα

Oι τηγανητοί κεφτέδες με αλευρόσαλτσα, ένα από τα δημοφιλή φαγητά της Φλώρινας, μαγειρεύεται και με ντομάτα, ενώ αρκετοί προσθέτουν στη σάλτσα πράσινες ελιές. ...

3. Σαρδέλες με σάλτσα και καυτερή πιπεριά, από τη Χαλκιδική

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/σαρδέλες-με-σάλτσα-και-καυτερή-πιπεριά-από-τη-χαλκιδική

Είναι προτιμότερο να ζητήσουμε από τον ιχθυοπώλη μας να καθαρίσει τα ψάρια, για να μην κουραστούμε ούτε να χάσουμε χρόνο. ...

4. Χταποδοκεφτέδες θασίτικοι

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/πιάτα-ημέρας/χταποδοκεφτέδες-θασίτικοι

Τη συνταγή μάς ετοίμασε ο σεφ Δημήτρης Βρατίδης, βασιζόμενος στο βιβλίο της κ. Στέλλας Σπανού «Καβάλας Γεύσεις». Θεσπέσιος μεζές, που όμως καλό είναι να μη «θυσιάσουμε» ένα μεγάλο χταπόδι για να τον φτιάξουμε. Σας προτείνουμε να τους ετοιμάσετε με τις κουκούλες και τις λεπτές άκρες από τα πλοκάμια που θα κρατήσουμε στην κατάψυξη από αρκετά χταποδομαγειρέματα....

5. Φαναροουρές λεμονάτες με ντομάτα

http://www.gastronomos.gr/gr/συνταγές/εύκολα-γρήγορα/φαναροουρές-λεμονάτες-με-ντομάτα

Όσο πιο μικρές οι ουρές, τόσο πιο νόστιμες θα γίνουν....

6. Κουλούρι Θεσσαλονίκης made in China!

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/ειδήσεις/κουλούρι-θεσσαλονίκης-made-in-china

Μια κινέζική πόλη 18 εκατομμυρίων κατοίκων γεύτηκε μυρωδάτους ντοματοκεφτέδες και σιροπιαστό μπακλαβά....

7. Φάνης Θεοδωρόπουλος

http://www.gastronomos.gr/gr/γαστρονομία/πρόσωπα/φάνης-θεοδωρόπουλος

«Ο παστουρμάς είναι ελληνική εφεύρεση»...