Οι Σαρδέλες και ο Γαύρος TRATA on ice αλιεύονται στο Αιγαίο και η επεξεργασία τους γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. Επιλέγονται, φιλετάρονται και καταψύχονται όσο είναι ακόμα φρέσκα, από την Ελληνική Εταιρία ΚΟΝΒΑ, στην πιο σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας θαλασσινών και φιλεταρίσματος μικρών ψαριών, με τη μοναδική στην ΝΑ Ευρώπη ρομποτική γραμμή παραγωγής.
Τα Φρεσκοκαταψυγμένα Φιλέτα Σαρδέλας και Γαύρου Αιγαίου, φυλάσσονται στην κατάψυξη του σπιτιού σας, χωρίς να χάσουν τη θρεπτική τους αξία και σας λύνουν τα χέρια καθημερινά με την ευκολία τους. Δοκιμάστε τα σε παλιές, αγαπημένες, αλλά και νέες συνταγές που θα βρείτε στο νέο blog tratagreece.gr και αφήστε τα να σας μαγέψουν με την αξεπέραστη γεύση τους.
TRATA on ice
Μας μαθαίνει το ψάρι!