ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο

Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/05 με την Καθημερινή!

12.05.2017| Updated: 11.10.2021
Στον ανοιξιάτικο Γαστρονόμο

Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/05 με την Καθημερινή!

Αφιέρωμα: Κυριακάτικο brunch με αυγά
Ποσέ, μάτια ή στραπατσάδα; Πρωτότυπες συνταγές για πρωινό ή μεσημεριανό… ποτέ πριν το brunch δεν ήταν τόσο συναρπαστικό! Στη φωτό: αυγά μάτια με απάκι και μπόλικο δυόσμο.


Ταξίδι στις γεύσεις της Μεσσηνίας
Ανακαλύπτουμε την τοπική κουζίνα μέσα από τα προϊοντα, τους παραγωγούς, τις αυθεντικές νοστιμιές της περιοχής.


Αφιέρωμα: Ασιατικό κοτόπουλο
Satay, sweet and sour, teriyaki και άλλες διάσημες εξωτικές συνταγές για κοτόπουλο στο τηγάνι, την κατσαρόλα και τον φούρνο.


Μενού με γεύσεις ισπανικές
Μαδριλένικη tosta με κρεμμύδι, κατσικίσιο τυρί και αντζούγιες, salmorejo (κρύα ντοματόσουπα) από την Cordoba, σαλάτα με σπαράγγια, βερίκοκα τουρσί και jamοn ibérico de bellota, Arroz socarrat (η καμένη παέγια της Valencia) δια χειρός του σεφ Δημήτρη Κοντόπουλου και της ομάδας του.


Καθημερινή κουζίνα
Απλά υλικά, απλή μαγειρική. Στη φωτό: πολίτικα σουτζουκάκια με παπαρδέλες.


Δροσερές σαλάτες με φρούτα
Σαλάτα με αβοκάντο, φράουλες, ζαμπόν και πικάντικο κασέρι Ξάνθης, και άλλοι αναπάντεχοι συνδυασμοί φρούτων με αλλαντικά, τυριά και τις ανοιξιάτικες πρασινάδες.


Τοστ στο πι & φι!
Πρωτότυπη νοστιμιά με λίγα υλικά και πολλή φαντασία. Στη φωτό: τοστ με μετσοβόνε και καραμελωμένα κρεμμύδια.


Στο ζαχαροπλαστείο με τον Στέλιο Παρλιάρο
Από αυτό το τεύχος ο μαιτρ της ζαχαροπλαστικής θα μοιράζεται μαζί μας τις νέες, πρωτότυπες συνταγές του. Στη φωτό: ψητό τσίζκεϊκ με φράουλες και φυστίκι Αιγίνης.


 Μαζί δώρο, το Ευρετήριο Συνταγών των τευχών της περασμένης χρονιάς.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών