ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρούν 5 αφιερώματα σε ένα τεύχος;

Ο Γαστρονόμος «μαγειρεύει» μοναδικές καλοκαιρινές εκπλήξεις. Με την Καθημερινή της Κυριακής.

06.06.2016| Updated: 31.10.2023
Χωρούν 5 αφιερώματα σε ένα τεύχος;

Ο Γαστρονόμος «μαγειρεύει» μοναδικές καλοκαιρινές εκπλήξεις. Με την Καθημερινή της Κυριακής.

Ο κιμάς κοτόπουλου στα καλύτερά του
«Μαγειρεύουμε» τη νέα τάση. Μπέργκερ κόκορα και άλλες λαχταριστές λιχουδιές για κεμπάπ, μπιφτέκια και κεφτέδες με κιμά κοτόπουλου.

Πρωτότυπες μακαρονοσαλάτες
Ιδιαίτεροι συνδυασμοί με λαχανικά, μυρωδικά, αλλαντικά, τυριά και θαλασσινά.

Καιρός για κολοκυθάκια
Το λαχανικό του καλοκαιριού πάει με όλα. Το μαγειρέψαμε με μοσχάρι, με γιαούρτι, με ρύζι, ακόμα και με μύδια.

Το πρώτο καλοκαιρινό BBQ
Οι σεφ του Γαστρονόμου δημιουργούν νέες, πεντανόστιμες μαρινάδες και σάλτσες για βουβαλίσιες, μοσχαρίσιες και χοιρινές μπριζόλες, αρνίσια παϊδάκια και λαχανικά.

Αποκάλυψη στη Μύκονο
Και όμως το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων παράγει! Δοκιμάσαμε τα τοπικά προϊόντα και καταγράψαμε αυθεντικές συνταγές: κρεμμυδόπιτα με τυροβολιά, χταπόδι με καφεμάτικα φασόλια, χοιροσφαΐσιοι κεφτέδες και μακαρονάδα με σκορπίνα.

Και μαζί δωρεάν από αυτόν τον μήνα:

FOODIE GUIDE
Ο απόλυτος οδηγός για εστιατόρια, street food, cafe, bar, wine bar, με την υπογραφή του Γαστρονόμου.

Αυτά και άλλα πολλά
στο Γαστρονόμο που κυκλοφορεί
με την Καθημερινή της Κυριακής 12/06.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών