ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να μην κόψει το γιαούρτι

Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, …

24.08.2011| Updated: 11.12.2023
Φωτογραφία: Shutterstock
Για να μην κόψει το γιαούρτι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ δρόµος για τα ελληνικά απαστερίωτα τυριά έχει ανοίξειΟ δρόµος για τα ελληνικά απαστερίωτα τυριά έχει ανοίξει

Αντικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος με γιαούρτι σε μια σάλτσα, το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ. Όμως το γιαούρτι όταν βράσει κόβει. Για να το αποφύγουμε αυτό, είτε βάζουμε το γιαούρτι λίγο πριν αποσύρουμε το φαγητό και δεν το αφήνουμε να βράσει είτε προτού το προσθέσουμε στο σκεύος το αναμειγνύουμε με κορν φλάουρ, οπότε δεν παθαίνει τίποτα. Υπολογίζουμε 1 κουτ. γλυκού για ένα κεσεδάκι γιαούρτι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών