ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να μην χυθεί το γάλα που βράζει

Πριν βάλετε το γάλα στο κατσαρολάκι...

14.11.2011| Updated: 25.06.2021
Για να μην χυθεί το γάλα που βράζει

Πριν βάλετε το γάλα στο κατσαρολάκι, αλείψτε περιμετρικά το χείλος του σκεύους με λίγο βούτυρο. Έτσι δημιουργείται ένα προστατευτικό «δαχτυλίδι» που θα σταματήσει το γάλα που θα φουσκώσει από το να ξεχυθεί. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι όταν μαγειρεύουμε αφήνουμε την κατσαρόλα στο μάτι και φεύγουμε…

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών