ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κατίκι για ελαφριές σάλτσες

Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην …

18.09.2014| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Κατίκι για ελαφριές σάλτσες

Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην περιοχή του Δομοκού και η γεύση του είναι ελαφρώς υπόξινη. Το βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε πολλά παντοπωλεία. Εχει μόλις 12% λιπαρά και ως εκ τούτου είναι ιδανικό για ελαφριά ντιπ και σάλτσες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών