ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Κρεμμύδι χωρίς αψάδα

Το ξερό κρεμμύδι στη σαλάτα σε κάποιους αρέσει, ενώ άλλους τους ενοχλεί. Ένας τρόπος για να συμβιβαστούν οι αντίπαλες πλευρές είναι αφού το κόψουμε σε …

13.12.2016| Updated: 25.06.2021
Κρεμμύδι χωρίς αψάδα

Το ξερό κρεμμύδι στη σαλάτα σε κάποιους αρέσει, ενώ άλλους τους ενοχλεί. Ένας τρόπος για να συμβιβαστούν οι αντίπαλες πλευρές είναι αφού το κόψουμε σε λεπτές φέτες ή σε ροδέλες, να τις βάλουμε για 10-15 λεπτά σε ένα μπολ με παγωμένο νερό και παγάκια. Έτσι φεύγει η αψάδα του, γίνεται πιο τραγανό και η γεύση του πιο απαλή και κάπως πιο φρουτώδης.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών