ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μουλιάζουμε τα καλαμάκια για σουβλάκια

Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια …

13.12.2016| Updated: 25.06.2021
Μουλιάζουμε τα καλαμάκια για σουβλάκια

Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μεταλλικές σούβλες που επαναχρησιμοποιούνται.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών