ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ξηροί καρποί λεπτοαλεσμένοι

Για να αλέσουμε τους ξηρούς καρπούς σε λεπτή σκόνη τους χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι. Προσοχή: δεν επιμένουμε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται στο χτύπημα, …

05.08.2011| Updated: 25.06.2021
Ξηροί καρποί λεπτοαλεσμένοι

Για να αλέσουμε τους ξηρούς καρπούς σε λεπτή σκόνη τους χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι. Προσοχή: δεν επιμένουμε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται στο χτύπημα, γιατί έτσι θα βγάλουν οι ξηροί καρποί τα «λάδια» τους και η πούδρα θα μετατραπεί σε πάστα. Για τον ίδιο λόγο, αλέθουμε μικρές ποσότητες κάθε φορά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών