Τραγανή πέτσα, φρέσκα μυρωδικά και καλό ψήσιμο: το κατσικάκι είναι τόσο νόστιμο που δεν χρειάζεται πολλά. Δείτε τις συνταγές των σεφ του Γαστρονόμου.
Κατσικάκι στη λαδόκολλα με θυμάρι
Κατσίκι με θυμάρι και καρότα στη γάστρα
Κατσικάκι στη γάστρα με κρεμμύδια, μπαχαρικά και γιαούρτι
Κατσίκι στη λαδόκολλα με πορτοκάλι, θυμάρι και σκόρδο
Κατσικάκι με μάραθο και μουστάρδα στον φούρνο
Μπούτι κατσικιού, αρωματικό και ζουμερό, ψημένο σε “πηλό” αλατιού