ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Οι «πρόκες» του δεντρολίβανου

Δεν είναι μόνο τα ξερά φυλλαράκια του δεντρολίβανου που αγκυλώνουν στο στόμα, είναι και τα φρέσκα...

02.02.2012| Updated: 25.06.2021
Οι «πρόκες» του δεντρολίβανου

Δεν είναι μόνο τα ξερά φυλλαράκια του δεντρολίβανου που αγκυλώνουν στο στόμα, είναι και τα φρέσκα που όταν ψήνονται φρύγονται και γίνονται κι αυτά σαν «βελόνες». Για να αποφύγουμε αυτό το δυσάρεστο εφέ, φροντίζουμε να ψιλοκόψουμε τα φρέσκα φυλλαράκια ή να κοπανίσουμε καλά στο γουδί τα αποξηραμένα, μέχρι να γίνουν σκόνη.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών