ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το απαραίτητο κοσκίνισμα

Ο λόγος που χρειάζεται να κοσκινίζουμε το αλεύρι σε κάποιες συνταγές είναι για να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και να ενσωματώσουμε αέρα στη μάζα του ώστε …

08.08.2011| Updated: 25.06.2021
Το απαραίτητο κοσκίνισμα

Ο λόγος που χρειάζεται να κοσκινίζουμε το αλεύρι σε κάποιες συνταγές είναι για να διαλυθούν τυχόν σβόλοι και να ενσωματώσουμε αέρα στη μάζα του ώστε να γίνει πιο αφράτο και φουσκωτό το γλυκό μας. Βοηθάμε, δηλαδή, να ενσωματωθούν καλύτερα τα υλικά και να μην «κάτσει» το μείγμα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών