ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το τσιγάρισμα του σκόρδου

Όταν η συνταγή απαιτεί να τσιγαρίσουμε ή να σοτάρουμε σκορδοκρέμμυδα ξεκινάμε πρώτα με τα κρεμμύδια τα οποία τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν και …

13.12.2016| Updated: 25.06.2021
Το τσιγάρισμα του σκόρδου

Όταν η συνταγή απαιτεί να τσιγαρίσουμε ή να σοτάρουμε σκορδοκρέμμυδα ξεκινάμε πρώτα με τα κρεμμύδια τα οποία τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν και μετά βάζουμε το σκόρδο, το οποίο δεν αφήνουμε περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, γιατί μαυρίζει και πικρίζει και το φαγητό γίνεται δύσπεπτο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών