Παρόλο που στο Πασαλιμάνι και στα πέριξ οι επιλογές για γρήγορο φαγητό έχουν αυξηθεί, τα Ιμαλάια είναι ακλόνητα και η ουρά έξω από το μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το ξημέρωμα καλά κρατεί. Προτείνουμε να δοκιμάσετε το σάντουιτς με χοιρινό σουβλάκι και καθόλου μαγιονέζα – προτιμήστε μουστάρδα. Οι ίδιοι το παραφορτώνουν με τα υλικά, με αποτέλεσμα η μαγιονέζα να τα σκεπάζει όλα, γι’ αυτό δώστε οδηγίες. Ωραίες κρέπες, υλικά πολλά, διαλέξτε κατά βούληση.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.