Ο ιδιοκτήτης του, Αρτέμης, συνιδιοκτήτης του φούρνου «Αρτοποιότης ο Τάκης» και γιος του Τάκη και της Αννας, έχει φτιάξει ένα «ψαγμένο» στέκι με καφέ και φρέσκους χυμούς. Από τη 1 το μεσημέρι και μετά, το πόστο των χυμών μετατρέπεται σε έναν γευστικό πάγκο (με αλλαντικά, τυριά και αλίπαστα) για να συνοδεύσετε κρασί και spumante – κάτι ανάμεσα σε ιταλικό απεριτίφ και τα μεζεδάκια κλασικού ελληνικού καφενείου σε κάποιο χωριό, όπως μου το περιέγραψε ο Αρτέμης. Ανοιχτό από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα (κάποιες φορές φτάνουν έως τις 21.00). Τιμές καλές.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.