Στα ράφια μιας υπόσκαφης κάναβας στην Οία θα βρείτε όλες τις ετικέτες κρασιών που οινοποιούνται στη Σαντορίνη. Παραδίπλα, όλες οι ντόπιες σπεσιαλιτέ: φάβα, πελτές και λιαστό τοματάκι, κάππαρη. Η λίστα περνά τα σύνορα του νησιού, με λιχουδιές από τις Κυκλάδες και όλη την επικράτεια. Στα ψυγεία τους υπάρχουν αρσενικό Νάξου, σκοτύρι Ιου, βολάκι Ανδρου, σαλάμι μαύρου χοίρου Ευρυτανίας, απάκι Κρήτης, λούζα Τήνου, κ.ά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.