ΠΡΟΪOΝΤΑ

Πράσινη φάβα

Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. …

28.11.2017| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Πράσινη φάβα

Γίνεται από μπιζέλια και η γεύση της είναι μεστή και πιο χλωρή από την κλασική φάβα που έχουμε συνηθίσει. Μαγειρεύεται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Η εταιρεία Κούλη, που έχει την έδρα της στις Πρέσπες, στη Φλώρινα, την καλλιεργεί σε χωράφια στην Κοζάνη.


Στα καταστήματα Αβακιάν, E-Bloko και Root 56.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών