ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτιπ μουστάρδας με κάππαρηΝτιπ μουστάρδας με κάππαρη
5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα, αρχικά αν μας αρέσει το σκόρδο, το λιώνουμε, αλλιώς «περνάμε» την επιφάνεια του μπολ με τη σκελίδα, ίσα να αρωματιστεί λίγο.
  2. Στη συνέχεια, βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
  3. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
  4. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.
  5. Με το ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα μπορούμε να συνοδεύσουμε ψάρια ψητά και βραστά, ψαρομπίφτεκα και τηγανιτές πατάτες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών