ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυγά γεμιστά: deviled eggsΑυγά γεμιστά: deviled eggs
5' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το σερβίρισμα 

Διαδικασία

  1. Στρώνουμε 1 μικρό ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε κουταλιά-κουταλιά την παρμεζάνα σε μικρή απόσταση μεταξύ τους.
  2. Ψήνουμε στους 150° C στη λειτουργία του αέρα για περίπου 8 - 10 λεπτά, μέχρι να σχηματιστούν τραγανοί δίσκοι παρμεζάνας.
  3. Παράλληλα, σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ξίδι βαλσαμικό, αλατοπίπερο, τις λιαστές ντομάτες και το ελαιόλαδο.
  4. Ρίχνουμε το ντρέσινγκ σε 1 μπολ με την σαλάτα, προσθέτουμε τις πιπεριές Φλωρίνης και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  5. Καθαρίζουμε τα αυγά, τα κόβουμε στη μέση και τα προσθέτουμε στη σαλάτα μαζί με τα τσιπς παρμεζάνας και λίγα φυλλαράκια από φρέσκα μυρωδικά.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών